Şimdi ne olacak.????? (12 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Değerli BASKANONLİNE sakinleri.

Yakın geçmişte oyun başkanı seçimi oldu ve diriliş ittifakı kazandı.
Kazandi ama rakipleri ne oldu, nereye gittiler nerdeler bunlar. ( Hani nerde o, kim o)

@Sipan Balık ob adayı idi, seçimden sonra krize girmiş ve onu sakinlestirmeye çalışan jilet Beşir kod adlı namı değer ordinaryus Beşir Polat Alemdar @Beşir Selman dayanamamış ve sipani sıfır bir dizisi taktiği ile bicaklamis ve motoruna binip kaçmış. Yani oda kayıp.😂

Daha sonra Semih seçim sonucunda cengizi hain ilan etmiştir. Normal zaten aynı taktik. Aynı zamanda ise darbe geliyor diyerek tehdit etmiş ama MSB bakanı (türk budun) tarafindan satılınca ne yapacagini bilmeyerek kendini vergi kasmaya adamıştır. Semihte iptal.😂

Bir gün sonra ise anka ittifakı yoğun çatışmalar neticesinde dağılmış. Dolayısı ile hepsi iptal 😂😂😂

Şimdi biz bu adamları nerden buluruz, A/T ( arama-tarama) ekibi kurmak isitiyorum bana katılmak isteyenler lütfen postun altında belirtsin ki kayiplarimizi bulalım ve birbirlerine kavusturalim😂😂

Cunki onlar dost , onlar kardeş, hainlik yapmazlar bilmezler!!!!

Konuya ekte sunacağım şarkı ile son veriyorum. Hadi by kib aeo

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
göktürkün adını geçirme bilgem postu okuyor adapte olmaya çalışıyor tatilden gelmiş dur şimdi