AhajajssjjsPanik ATAK geçirdim
AhajajssjjsPanik ATAK geçirdim
Ben çok seviyorum bu videoyu yaw sen ne izliyon beşir yutubdaBak Her gün izledigin şeyi bugun izlemeyi unutmussun kadir hadi yürü izle
Sen bana rol belirleyemezsin kadirBeşir tamam rollenme. Hadi soda kap gel bana cabuk
Çok seviyorsan isminin başına kücük koyacanBen çok seviyorum bu videoyu yaw sen ne izliyon beşir yutubda
İsmimin başına çok küçük de yazsam senden büyük kalır be kralÇok seviyorsan isminin başına kücük koyacan
Belirlerim, bundan sonra hergun gel yanıma sana rol vericemSen bana rol belirleyemezsin kadir
Komik çocuk seniiiiiiÇok seviyorsan isminin başına kücük koyacan
Niye sen isminin başındaki büyüke mi güveniyorsunİsmimin başına çok küçük de yazsam senden büyük kalır be kral
Neye güvendiğimin fotosunu atim mi kralNiye sen isminin başındaki büyüke mi güveniyorsun
Sen insana yada alete güvenirsin ben müslümanlıgıma güvenirimNeye güvendiğimin fotosunu atim mi kral
Bu nasıl bi alaka nasıl bi bağlantı kral yemin ederim dalak böbrek yürek ciğer hepsi patladı gitti gülmektenSen insana yada alete güvenirsin ben müslümanlıgıma güvenirim
Bak boş yapmaya başlıyorsun iki dk düzgün konuşamıyorsun o yüzden sen soda getir gel.bakimSen insana yada alete güvenirsin ben müslümanlıgıma güvenirim
Besir bana sigara borçlu, gülerken sigara düştüBu nasıl bi alaka nasıl bi bağlantı kral yemin ederim dalak böbrek yürek ciğer hepsi patladı gitti gülmekten
Kızılelma: ben ne alaka ahahahhahahYeni ittifakı belirliyorum
Altın ok
Türk budun
Kızılelma
Yenilikçi demokrasi
Kirvem kambersiz düğün olmaz bundan böyle kızılelmasız iş yokKızılelma: ben ne alaka ahahahhahah
AhajajsjsKızılelma: ben ne alaka ahahahhahah
Biriyle karıştırdı herhaldeSen kendine güvenirsin ben müslümanlığıma güvenirim nasıl yaw hala etkisinden çıkamadım buna nasıl bi cevap veirlir ki en yaratıcı cevabı profil resmim yapacam
ittifaka bak arjantin-brezilya-türkiye-ermenistan grubu olmuşKızılelma: ben ne alaka ahahahhahah
Brezilya yerine kosta rika yazsan üç beş gülme emojisi fazla atacaktımittifaka bak arjantin-brezilya-türkiye-ermenistan grubu olmuş