Nasıl yok saçmalama beeee. Milyon dolar ne demek biliyon mu sen. Beypazarı sade soda fabrikası satın alır beeeSen milyon dolarda etsen degerin yok
Nasıl yok saçmalama beeee. Milyon dolar ne demek biliyon mu sen. Beypazarı sade soda fabrikası satın alır beeeSen milyon dolarda etsen degerin yok
Biliyom senden ve efeden daha degerli olan bir şey o siz o kadar degerli bir isimisinizNasıl yok saçmalama beeee. Milyon dolar ne demek biliyon mu sen. Beypazarı sade soda fabrikası satın alır beee
Valla sen böyle nasıl prensesler partisi açtın acaba bu konuşmayla nasıl ikna ettin hayret jsldldlsşsşsşslsldBiliyom senden ve efeden daha degerli olan bir şey o siz o kadar degerli bir isimisiniz
Ne işle mesgulsun mesela suandaNeyse sizden daha önemli işlerim var benim ben gidiyom siz eglenin burda
Seni ilgilendirdigini sanmıyom size iyi eğlencelerNe işle mesgulsun mesela suanda
Günlük rapor istiyorum sendenSeni ilgilendirdigini sanmıyom size iyi eğlenceler
Bu istek senin boyunu aşıyo farkında ol istersen daha o kadar önemli bir isim degilsin kendini sev aynasında görmeGünlük rapor istiyorum senden
Bu istek senin boyunu aşıyo farkında ol istersen daha o kadar önemli bir isim degilsin kendini dev aynasında görme istersenGünlük rapor istiyorum senden
Bende hayretler içerisindeyim. Milleti iyi kandırmışValla sen böyle nasıl prensesler partisi açtın acaba bu konuşmayla nasıl ikna ettin hayret jsldldlsşsşsşslsld
aşkına eşkiyaBende hayretler içerisindeyim. Milleti iyi kandırmış
Helal olsun yaparsa gırıg yaparaşkına eşkiya
Yazıyı duzeltmek için iki defa mesaj yazmana gerek yok, sol alt köşede bulunan "düzelt" butonu ile duzeltebilirsin sjsjjsBu istek senin boyunu aşıyo farkında ol istersen daha o kadar önemli bir isim degilsin kendini sev aynasında görme
Yaw reis sen kendi ittifakını seçim kazanma ihtimali çok düşük diye gırıglarla beraber terkedip 35 partili ittifaka geçmedin miHelal olsun yaparsa gırıg yapar
Yanlışın var be mesut. Ben oyuna ara verdiğim dönemde gırıg Bozkurt’tan ayrıldı ya da kaçtı. Biraz araştıralım lütfenYaw reis sen kendi ittifakını seçim kazanma ihtimali çok düşük diye gırıglarla beraber terkedip 35 partili ittifaka geçmedin mi
Yani geri geldiğimde gırıg diye birisi yoktuYanlışın var be mesut. Ben oyuna ara verdiğim dönemde gırıg Bozkurt’tan ayrıldı ya da kaçtı. Biraz araştıralım lütfen
Gırıg bozkurtta değildi o dönem de hadi neyse başka parti ismi konuşmşyimYanlışın var be mesut. Ben oyuna ara verdiğim dönemde gırıg Bozkurt’tan ayrıldı ya da kaçtı. Biraz araştıralım lütfen
Denlinin partisindeydi galiba hatırladığıma göre gırıg beni gram ilgilendirmiyor. Kendisinden haz eden bir insan değilimGırıg bozkurtta değildi o dönem de hadi neyse başka parti ismi konuşmşyim
5 dakka sonra Sado : Oyun baskanı adayımız Gırıgtır sjjsjskkakaDenlinin partisindeydi galiba hatırladığıma göre gırıg beni gram ilgilendirmiyor. Kendisinden haz eden bir insan değilim
Seni aday gösteririm onu göstermem5 dakka sonra Sado : Oyun baskanı adayımız Gırıgtır sjjsjskkaka