Asil mi, Aciz mi ? (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
Eğilip bükülme ali. Sallayıp sonradan dalgasına diye u dönüşü yapamazsın. Yeni nesildenim diyorsan öylesindir ali. Senin yaşını ben değil sen küçültüyorsun. Kendinden yaşça büyük bir insana sakız olmuşsun gibi söylemlerde bulunursan sakız diye çiğnerim seni. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda. Arkasında duramayacağın söylemlerden kaçınırsan sevinirim.
Sevgili başkan burda kimse kimsenin avukatlığını yapmak zorundada değil merak etmeyin sözlerimin arkasındayım kendisi bizim partimizle alakalı her konuda var bende bu konuda el atmak istedim. Ayrıca bu sakız mevzusu tehdite giriyor isterdeniz ban yemeyin emekli olmadan QİSMŞADN
İyi forumlar

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Sevgili başkan burda kimse kimsenin avukatlığını yapmak zorundada değil merak etmeyin sözlerimin arkasındayım kendisi bizim partimizle alakalı her konuda var bende bu konuda el atmak istedim. Ayrıca bu sakız mevzusu tehdite giriyor isterdeniz ban yemeyin emekli olmadan QİSMŞADN
İyi forumlar
Sen neden çıkıp da burada yorum yapıyorsun dostum abilerinle zaten konuşuyoruz hangi konumuza art niyetli aşağılayıcı bı yorum yaptim da beni ağzına alıp duruyorsun sen şimdi git ittifak ara bak seçimler yaklaşıyor

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen neden çıkıp da burada yorum yapıyorsun dostum abilerinle zaten konuşuyoruz hangi konumuza art niyetli aşağılayıcı bı yorum yaptim da beni ağzına alıp duruyorsun sen şimdi git ittifak ara bak seçimler yaklaşıyor
ittifak hazır kral tam liste 1 parti çıktı gerisi burda asşlkdsdşklfsşlkdg yeni isim yeni logo yeni slogan tamamdır devam