Yanlış anlaşılmam hakkında. (20 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Muhammed Avcı
  • Başlangıç tarihi
M

Muhammed Avcı

Ziyaretçi
Selamlar
Şuana kadar ne sanal ortamda geçirdiğim zamanlarda nede hayatımın herhangi bi yerinde tanınayım, herkes beni sevsin diye bir derdim olmadı çok şükür.
2 Yıldır başkan online platformunda bulunuyorum ve bugüne kadar forumda paylaşılan konulardan devamlı yeni bir şeyler öğrendim ve öğrenmeye çabaladım. Aslında bu sayede 2 yıl içerisinde eskiye nazaran olgunlaştığımı da hissettim.

Geçmişimizde yaşadığımız önemli olayları bilmiyoruz, bilsek dahi tam olarak ne zaman nerede ne olduğunu bilmiyoruz. Unutuyoruz....

Bu durumu bi arkadaşımın yaşadığı şu olaylada özetleyebilirim;;
Kahramanmaraşlı depremzede bi arkadaşımın instagram biyografisinde " 06.02🥀" yazıyor.
Yine depremzede olan, dahası enkaz altında 2 gün kalmış başka bir arkadaşımız da " 6 şubat neyin tarihi, bi yakınını mı kaybettin? " sorusunu soruyor.

Velhasıl kelam tarihimizin, değerlerimizin, bizim için önemli olan birçok şeyin farkında değiliz.
Hayatıma girdiği andan beri bakış açımı değiştiren, bana kafamı kaldırıp etrafıma bakmamı söyleyen, kısa bi sürede hayatıma iz bırakmış bir ağabeyim bana Atatürk'ü anlattı, onunla konuştuktan sonra farkına vardım ki milli ve dini değerlerimizi, tarihimizi unutuyoruz.

Daha sonra foruma girip içimden düşündüm, forum üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece milli bayramlarda anıyor, hatırlıyoruz..
Bende bu düzeni değiştirmek amacıyla günlük olarak Ata'mızın fotoğraflarını forum üzerinden paylaşma kararı aldım.
Her gün 1 fotoğraf olacak şekilde paylaşım yapıyorum, sizlerinde fotoğraf video eklemenizle arşivi genişletiyoruz. Özellikle yeni oyunculara forumun sadece kavga, kaos olan bir ortam olmadığını göstermek için harika bir fırsat olduğunuda şahsen düşünüyorum.
Altta eklediğim fotoğrafta arkadaşımızın bayrak kalp atıyor demesi yine forumu kaos ortamından bi nebze dahi olsa uzaklaştırmak amacıyla, konunun üste çıkması içindi şuana kadar.

Uzun süredir tanıyıp sevdiğim bi kişinin böyle bi yorumda bulunması beni gerçekten çok kırdı, umarım bu anlattıklarım bu algıyı yıkmakta yardımcı olmuştur.
Vakit ayırıp okuyanlara çok teşekkürederim.

1000016033.jpg

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
neler neler söylenmeye denenmeye çalışıldı depremle ilgili ATAMIZLA ilgili bayrakla ilgili ülkeyle ilgili dinle ilgili çok fazla kırılıp üzülmeni gerektirecek birşey yok milletin ne düşündüğünün bir önemide yok sen kendin düşündüklerini yap gerisini boşver gitsin bizim toplumumuz kaosla besleniyor bunu kimse inkar edemez muhakkak bulaşacakları birşey yaratırlar kendilerine

M

Muhammed Avcı

Ziyaretçi
Buna benzer bir konu var zaten ama🤔 neyse
Bu konudan bahsediyorsunuz sanırım başkanım. Bu konuda bana ait, aldığım bi tepkiden dolayı bu konuyu açtım.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu konudan bahsediyorsunuz sanırım başkanım. Bu konuda bana ait, aldığım bi tepkiden dolayı bu konuyu açtım.

Anladım peki yine tepki alırsanız başka konu açacakmısınız

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
kendi tercihi, bazı kişiler nasıl boş boş konular açıyorsa bizde konu açabiliriz ama fark şu olur bizimki gerekli konular
Zaten ben konu açmayın diye bir şey demedim ki istediği kadar açabilir algı mekanizman pek çalışmıyor herhalde

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
bu konuda bu tarz şeyler konuşmayalım
Araya fitneyi sokup sonrada bu tarz şeyler konuşmayalım deme buradaki insanlara karşı beni kötü göstermeye de çalışma varsa yüreğin açık açık söylersin he yok diyorsan otur yerine İspanya ALMANYA maçı var onu izle

A

AKTO

Ziyaretçi
Araya fitneyi sokup sonrada bu tarz şeyler konuşmayalım deme buradaki insanlara karşı beni kötü göstermeye de çalışma varsa yüreğin açık açık söylersin he yok diyorsan otur yerine İspanya ALMANYA maçı var onu izle
bazen fazla kafada kuruyorsun