Yav shsjjsnsE ahmet erol başkan olursa napacaz
gülersem ban yermiyim?Yav shsjjsns
Tebessüm edersen hayırgülersem ban yermiyim?
Adam oyunda olmadığı halde bile acıtıyor beE ahmet erol başkan olursa napacaz
....Tebessüm edersen hayır
Oyunu mu bıraktı ahmet nere gitti can gardaşımAdam oyunda olmadığı halde bile acıtıyor be
Şu beşirle sipan ve semihe soyleyem de selenadan yardım isteyip bulsunlarOyunu mu bıraktı ahmet nere gitti can gardaşım
agagagxasdgsdghsdhsdhE ahmet erol başkan olursa napacaz
Şu yorumun ergenliğine gülmemek için kendimi zor tuttum sipan da favlayınca dayanamadım patladım burak saman ye ben yokum sen yeeeeeAdam oyunda olmadığı halde bile acıtıyor be
2. Cevabı neden vermek istedin mesela anlatsana dokundularmıŞu yorumun ergenliğine gülmemek için kendimi zor tuttum sipan da favlayınca dayanamadım patladım burak saman ye ben yokum sen yeeeee
Kalan gülen emojileri sipan favlayınca atacam2. Cevabı neden vermek istedin mesela anlatsana dokundularmı
Havada bannnn kokusu var bıyıklı bak 3 gün yatarın var infazı yak maaaa bende demesiŞu yorumun ergenliğine gülmemek için kendimi zor tuttum sipan da favlayınca dayanamadım patladım burak saman ye ben yokum sen yeeeee
Burak kaybol2. Cevabı neden vermek istedin mesela anlatsana dokundularmı
Can sağlığı olsun be kral kural ihlali de yapmadık ama belli olmazHavada bannnn kokusu var bıyıklı bak 3 gün yatarın var infazı yak maaaa bende demesi
Bu nasıl bir üslup??? Kim var senin karşındaBurak kaybol
Değneğin ucunu bulama sen yinede pisliğe bulaşmasınCan sağlığı olsun be kral kural ihlali de yapmadık ama belli olmaz
Kim varBu nasıl bir üslup??? Kim var senin karşında