S
Sera
Ziyaretçi
(Gösterdi) jsjsjsjksksSeni aday gösteririm onu göstermem
(Gösterdi) jsjsjsjksksSeni aday gösteririm onu göstermem
Benim niye haberim yok hsjsjahah(Gösterdi) jsjsjsjksks
Sadocum herkes şahit olsun bunu da ss alıyorum belki 2 saat belli 2 gün belki 2 ay fark etmez illaki lafından döneceksin ve Gırıgla olucaksın alıştık artık dkdkkd ama bak lütfen lafından dönerken daha elle tutulur sebepler göster yoksa ciddiye alamıyorum :/Benim niye haberim yok hsjsjahah
Herkes şahit olsun seracım gırıg kim ki benim yanımda olacak. O bizim yanımızda olabilecek bir insan değilSadocum herkes şahit olsun bunu da ss alıyorum belki 2 saat belli 2 gün belki 2 ay fark etmez illaki lafından döneceksin ve Gırıgla olucaksın alıştık artık dkdkkd ama bak lütfen lafından dönerken daha elle tutulur sebepler göster yoksa ciddiye alamıyorum :/
Sadocum sen kimlerle yanyana gelmeyi kabul ettin be sırf oyun baskanı olucaksın diye arkadasların arkasından sayıp kötü ananlara bile göz yumdun buna mı yummucaksın aa lütfenHerkes şahit olsun seracım gırıg kim ki benim yanımda olacak. O bizim yanımızda olabilecek bir insan değil
Şuan oyunda olmayan arkadaşla ittifaklık yapmayı düşünmüyordum. Yıldızlarımız birleşmiyordu. O zamanda altın ok da Ahmet başkan ve Murat başkan vardı. Her ikisine de özelden yazdım. İnanmazsan sorabilirsin.En son Denliyle olmak için 1 kişinin hatasını ittifaka yansıtmıştın bak bunlar amatörce şeyler bunları Kadir yapsa anlarım sodasını içmemiş ondan yapmış derim ama sen eski oyuncusun daha iyi bahaneler bekliyorum senden :/
Benim kimseye birşey sormama gerek yok Sadocum herşeyi biliyorum Tolga başkan olduğunda kutlamasını zehir edenlerle masaya oturdun yetmedi başkan olmak için söylenen her lafı yedin yuttun. Tebrik ederim oyun başkanı da olmuşsun ama inan hiçbir değeri yok be cidden bi oyun için şu duruma düşmek en korktuğum şeyŞuan oyunda olmayan arkadaşla ittifaklık yapmayı düşünmüyordum. Yıldızlarımız birleşmiyordu. O zamanda altın ok da Ahmet başkan ve Murat başkan vardı. Her ikisine de özelden yazdım. İnanmazsan sorabilirsin.
Bak ya, beni ne karistirion yavv, ben burda sodami içip sizi izliom. Ayrıca sado eski oyuncuda biz yeni mi geldik beee . Ben onun vefa daki hallerini bilirimEn son Denliyle olmak için 1 kişinin hatasını ittifaka yansıtmıştın bak bunlar amatörce şeyler bunları Kadir yapsa anlarım sodasını içmemiş ondan yapmış derim ama sen eski oyuncusun daha iyi bahaneler bekliyorum senden :/
Sebebini hatırlıyo musun yarılmıştım açıklamasına gider ayak hala prim like kovalıyodu reis hey allahımEn son Denliyle olmak için 1 kişinin hatasını ittifaka yansıtmıştın bak bunlar amatörce şeyler bunları Kadir yapsa anlarım sodasını içmemiş ondan yapmış derim ama sen eski oyuncusun daha iyi bahaneler bekliyorum senden :/
Bu konuyu niye ısıtıp ısıtıp ortaya getiriyorsun ki sürekliBenim kimseye birşey sormama gerek yok Sadocum herşeyi biliyorum Tolga başkan olduğunda kutlamasını zehir edenlerle masaya oturdun yetmedi başkan olmak için söylenen her lafı yedin yuttun. Tebrik ederim oyun başkanı da olmuşsun ama inan hiçbir değeri yok be cidden bi oyun için şu duruma düşmek en korktuğum şey
Hatırlamam mı sjjsjss Bu oyunun gelmiş geçmiş en komik ve en amatörcesiydi jsjskksSebebini hatırlıyo musun yarılmıştım açıklamasına gider ayak hala prim like kovalıyodu reis hey allahım
Özelden yazabilirsin Gonca İyi akşamlarBu konuyu niye ısıtıp ısıtıp ortaya getiriyorsun ki sürekli
Yok ordan anlaşamıyoruz bu konudaÖzelden yazabilirsin Gonca İyi akşamlar
Buradan da anlaşmayız boşver kanka sen sjsjsksYok ordan anlaşamıyoruz bu konuda
Konuyu kapat bosverBuradan da anlaşmayız boşver kanka sen sjsjsks
Sadonun gerçekleri duyunca ışık ızında yok oluşu @Büyük Mesut jsjsjskksks olayları bilmiyorum sanıyor garibim :/