Yaşından dolayi miKomiğimdir
Yaşından dolayi miKomiğimdir
Yok kişiligimi karsımdaki kişi belirlerYaşından dolayi mi
Güzel söz, Facebook'ta paylaşıcam musaden Olursa.Yok kişiligimi karsımdaki kişi belirler
Ben yaptırırımAma bana istedigini yaptıramaz kadircim
Kaç gündür deniyorsun olmuyo be kadircimBen yaptırırım
Böyle başka sözlerin varmı pekiYok kişiligimi karsımdaki kişi belirler
Kaçıyorsun hemen. Kaçmasan olucak.Kaç gündür deniyorsun olmuyo be kadircim
Önce mesajıma cevap ver sonra konuşalım.Böyle başka sözlerin varmı peki
Bana istedigini yapamazsın ama ben istemedigim halde sen kendi kendine yaptın beKaçıyorsun hemen. Kaçmasan olucak.
Çok varBöyle başka sözlerin varmı peki
Anlaşılmadı tekrar et, sayfa yenilenemiyor "not found 404"Bana istedigini yapamazsın ama ben istemedigim halde sen kendi kendine yaptın be
<math xmlns="http://www.w3.org/1998/Math/MathML"> <mi>f</mi> <mo stretchy="false">(</mo> <mi>x</mi> <mo stretchy="false">)</mo> <mo>=</mo> <mo stretchy="false">(</mo> <mi>m</mi> <mo>+</mo> <mn>3</mn> <mo stretchy="false">)</mo> <msup> <mi>x</mi> <mn>2</mn> </msup> <mo>−</mo> <mn>3</mn> <mi>x</mi> <mo>+</mo> <mi>n</mi> <mi>p</mi> </math>Bana istedigini yapamazsın ama ben istemedigim halde sen kendi kendine yaptın be
Aleyküm Selam Kadir banlıydın prim kasamadın tabi sende haklısın
Ne primi ne, benim primemi ihtiyacım var. sizinle eğlenmesi güzel oluyor.Aleyküm Selam Kadir banlıydın prim kasamadın tabi sende haklısın
Kimseden saklandığımız yok şikayet ediyon sonra bani kalmadı mı diyonSemih aaabinin banı kalkmadimi. Söyle ona, saklandığı yerden çıksın
Gel eğlenelim KadirimNe primi ne, benim primemi ihtiyacım var. sizinle eğlenmesi güzel oluyor.
Senin mesajın mi bu , abinin mi.Kimseden saklandığımız yok şikayet ediyon sonra bani kalmadı mı diyon
Ben egleniyorum zatenGel eğlenelim Kadirim
Ben yazdım da sen sordun ben cevap verdim şimdi şenlik durum yok diyon valla garip adamsınSenin mesajın mi bu , abinin mi.
Sen yazdiysan eğer bunu senlik bir durum yok çekil aradan. Abin yazdı ise çok komik adam vesselam