Abone haber yolladım senin aracılığıyla, daha doğrusu partideki görevine istinanen bilmem anlatabildim mi Avni.Ben yazdım da sen sordun ben cevap verdim şimdi şenlik durum yok diyon valla garip adamsın
Abone haber yolladım senin aracılığıyla, daha doğrusu partideki görevine istinanen bilmem anlatabildim mi Avni.Ben yazdım da sen sordun ben cevap verdim şimdi şenlik durum yok diyon valla garip adamsın
Konudan konuya atlıyon valla bide şu oto klavyeyi kapatAbone haber yolladım senin aracılığıyla, daha doğrusu partideki görevine istinanen bilmem anlatabildim mi Avni.
Abone haber yolladım senin aracılığıyla, daha doğrusu partideki görevine istinanen bilmem anlatabildim mi Avni.
3 kere okuyunca anladım düşünüyorum ne abonesi diyeKonudan konuya atlıyon valla bide şu oto klavyeyi kapat
Avni konudan konuya atlamiyorum, sen anlamıyorsun sana ben laf mı anlatnaya çalışacağım devamliKonudan konuya atlıyon valla bide şu oto klavyeyi kapat
Sen doğru düzgün anlatıyon mu ki anlıyayımAvni konudan konuya atlamiyorum, sen anlamıyorsun sana ben laf mı anlatnaya çalışacağım devamli
Haklısın, senin seviyene inip öyle anlatmam lazımdıSen doğru düzgün anlatıyon mu ki anlıyayım
Mevlana'nın sözünü taşımak isterdim de o sözden bile seninle muhatap olmamam gerektiğini düşünüyorumHaklısın, senin seviyene inip öyle anlatmam lazımdı
Anlaşılmadı tekrar et. Avni peşimde prim prim diye dolasma hadi vergi kas sen, ben saldımMevlana'nın sözünü taşımak isterdim de o sözden bile seninle muhatap olmamam gerektiğini düşünüyorum
Selam almayı da prim olarak görenlerle konuşulmaz zatenAnlaşılmadı tekrar et. Avni peşimde prim prim diye dolasma hadi vergi kas sen, ben saldım
Avni hadi git sen, ben beşirle konusucam senin seviye problemi varSelam almayı da prim olarak görenlerle konuşulmaz zaten
O problem ben de mi sence geldik selam aldık saçma sapan laf yapıyonAvni hadi git sen, ben beşirle konusucam senin seviye problemi var
Avni, sen hala neden anlamamakta israrcisin karşim niye böyle yapıyorsun. Vergi kasmaktan bunyen iflas eşiğine gelmişO problem ben de mi sence geldik selam aldık saçma sapan laf yapıyon
Laf çevirme ben geldim selam aldım soru sordun yanıtladım gelmiş prim kasıyorsun diyorsun her konunun altından gene sen çıkıyorsun bari sözünün arkasında durAvni, sen hala neden anlamamakta israrcisin karşim niye böyle yapıyorsun. Vergi kasmaktan bunyen iflas eşiğine gelmiş
Sen bi sinirlisin gibiLaf çevirme ben geldim selam aldım soru sordun yanıtladım gelmiş prim kasıyorsun diyorsun her konunun altından gene sen çıkıyorsun bari sözünün arkasında dur
Sen sinirlendiriyon bide soruyon mu ?Bir
Sen bi sinirlisin gibi
Sende haklısın, dün parti grubumuza alıp sana biraz ağır konuştum,ondan biraz moralin de bozuktur.Sen sinirlendiriyon bide soruyon mu ?
Gelsinde banlatiriz onu@Fatih TUTUK Banın kalkmış kadir seri üzgün...
o beni -2 yaptı sıra bizde 🫡Gelsinde banlatiriz onu
Tabi tek buldunuz beni sizin işiniz zaten o tek kişiye 3 kişi gelmekSende haklısın, dün parti grubumuza alıp sana biraz ağır konuştum,ondan biraz moralin de bozuktur.