FORUM SOHBET ALANI (18 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Bekliyorum, öğrenince yazarsın.
Olmadı ekran görüntüsü ile birlikte başka bir konuda detaylıca değerlendiririz hem beşiri hemde olayı.
Beşir başkanımız Eski bir üyemizin , oyuncumuzun partiler tarafına ettiği hakaret içeriğini buraya atmak gibi boş bi eylem yapmış o kişi şuan ne oyun da ne de discord kanlarımızda Yoktur

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Beşir başkanımız Eski bir üyemizin , oyuncumuzun partiler tarafına ettiği hakaret içeriğini buraya atmak gibi boş bi eylem yapmış o kişi şuan ne oyun da ne de discord kanlarımızda Yoktur

Ekli dosyayı görüntüle 16541ayriyeten sizin de partiler konusun da ki tutumunuzu herkes biliyor 👍🏻

@Umut

Yarın aynısını bize yaparsanız ağlamayacağız olarak yorumladım.
Teşekkür ederim.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Ekli dosyayı görüntüle 16541ayriyeten sizin de partiler konusun da ki tutumunuzu herkes biliyor 👍🏻

@Umut

Yarın aynısını bize yaparsanız ağlamayacağız olarak yorumladım.
Teşekkür ederim.

Ayrıca,
@BaşkanOnline @Beşir Selman isimli oyuncunun 15 dakika önce sildiği cevabın incelenmesini, burada başka platformdan ss paylaşmanın yasak olduğunu artı olarak küfürlü içerik paylaşmanın da suç olduğunu bildirerek gerekli cezayı almasını talep ediyoruz.
Konunun takipçisiyiz.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hoş geldiniz kader mahkumlari aman yine girmeyin buralar sesiz kalıyor sonra 🤣
Bak geldiniz ortalık karıştı yine SS ler havada uçuşuyor
Biz milletin kirli maskesini çıkartıyoruz abi.
Böh-Baskanonline Özel Harekat. Özellikle görevlendirildik 🙂

Görev:Başkalarının kendilerinde veya parti gruplarında, şantaj,tehdit, kumpas,kirli oyunlar, yapmak için sakladığı arsivledigi belgeleri açığa çıkartmak.