FORUM SOHBET ALANI (13 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
A

A T H E N A

Ziyaretçi
Yapılan yanlışın etik dışı bir hareket olduğunu yazdım ve gerekli uyarıyı eylemi gerçekleştiren arkadaşımıza da yaptığımı söyledim bunu tüm partiye mââl etmek ne kadar doğru o tartışılır sen iste inanırsın ister inanmazsın o senin sorunun ama değneğin ucu sizden tarafa dokununca bazı şeyler zorunuza gitmesin dik dur eğilme kimse burada kalıcı değil AVNİ güzel adamdı dedirtmeye ver uğraşını
Eyvallah güvenimiz tam ancak ben o gece kişiden özür bekledim kişi özür dilemedi ve burada gelmiş mesajlara beğeni atıyor sence bu vurdumduymazlık normal bir hareket mi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Etik dışı hareket ?
Avni siz dalga mı geçiyorsunuz, oyunu bilmiyor musunuz.

Partili birini davet etmek etik dışıdır evet, ama yazılı bir kural olmadığı için savunma hafif ve basit olur.

Siz burda aciz mi asıl mi diye konu açıp algı operasyonu yaparak karalama yapmaya çalıştınız.

İlgili parti yöneticileri gerekli açıklamaları yaptı ve uyarılarda bulundugunu beyan etti.
Sen şimdi gelmiş diyorsun ki, özür dileyecek. Ne özüru kardeşim, ne anlatıyorsun sen. Siyasi bir oyun bu hatırlatayım. Evet yaptığı uygun değil ama ozurluk bir durumda değil.

İş bu boyuta gelirse sende bizden özür dilemedin.
Zamanında kardeşini partimize almışız, grubumuza almışız. Kardeşin oyunu silmiş veya brakmis, ama sen kardeşinin telefon numarası ile bizim parti grubumuzda kalmışsın ajanlık yapmışsın . Bu bir.

İkincisi ise. Kendi parti grubunda İsmail ömür aşık adlı oyuncu benim telefon numaramı istemis ve sende vermişsin. Adam beni arayıp forumda konuşmalarına dikkat et diye rahatsız ederek konuşma yapmistir.

Senin bu yaptgin terbiyesizliği ozuru nerede ozaman .

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Avni siz dalga mı geçiyorsunuz, oyunu bilmiyor musunuz.

Partili birini davet etmek etik dışıdır evet, ama yazılı bir kural olmadığı için savunma hafif ve basit olur.

Siz burda aciz mi asıl mi diye konu açıp algı operasyonu yaparak karalama yapmaya çalıştınız.

İlgili parti yöneticileri gerekli açıklamaları yaptı ve uyarılarda bulundugunu beyan etti.
Sen şimdi gelmiş diyorsun ki, özür dileyecek. Ne özüru kardeşim, ne anlatıyorsun sen. Siyasi bir oyun bu hatırlatayım. Evet yaptığı uygun değil ama ozurluk bir durumda değil.

İş boyuta gelirse sende bizden özür dilemedin.
Zamanında kardeşini partimize almışız, grubumuza almışız. Kardeşin oyunu silmiş veya brakmis, ama sen kardeşinin kardeşinin telefin numarası ile bizim parti grubumuzda kalmışsın ajanlık yapmışsın . Bu bir.

İkincisi ise. Kendi parti grubunda İsmail ömür aşık adlı oyuncu benim telefon numaramı istemis ve sende vermişsin. Adam beni arayıp forumda konuşmalarına dikkat et diye rahatsız ederek konuşma yapmistir.

Senin bu yaptgin terbiyesizliği ozuru nerede ozaman .
Yahu kim kimden bu zamana kadar özür dilemiş kadir'im.
Sen gerçekten üşenmedin mi yahu yazarken 😁😁