S
Sera
Ziyaretçi
Pehhhh sjjsjsjsBüyük başkan O ne anlar eğlenceden
Pehhhh sjjsjsjsBüyük başkan O ne anlar eğlenceden
Amatör ama Kadir ne yapıyım sjjsjsBu olmadı ama övüyorum senide
Çekiliyorum aranızdanAmatör ama Kadir ne yapıyım sjjsjs
dipnot : sera yönetmesin millete sallamaktan sayfa kalmaz saygılarımla...hesabı @Sera mı yöneticek Kadirmi
Şuan benim mesajların altında bulunan raporla tuşuna Kadirin kafa ata ata bastığına yemin edebilirim ama ispatlayamam sjsjkksdipnot : sera yönetmesin millete sallamaktan sayfa kalmaz saygılarımla...
QmamqkwknqwnwmŞuan benim mesajların altında bulunan raporla tuşuna Kadirin kafa ata ata bastığına yemin edebilirim ama ispatlayamam sjsjkks
Kadirin Raporlayacağı Kisiler Tam Liste : Sera , Fatih TutukŞuan benim mesajların altında bulunan raporla tuşuna Kadirin kafa ata ata bastığına yemin edebilirim ama ispatlayamam sjsjkks
Küçük mü? Aşırı kıskançHerkesi eğlendirdiğiniz için küçük kıskanıyordur bence rakip dișli sonuçta
Ayağımla tekmeledigim bile olduŞuan benim mesajların altında bulunan raporla tuşuna Kadirin kafa ata ata bastığına yemin edebilirim ama ispatlayamam sjsjkks
AjsjsksksAyağımla tekmeledigim bile oldu
Sera bu işi yurutemezhesabı @Sera mı yöneticek Kadirmi
O kadar değildir yaKüçük mü? Aşırı kıskanç
öyle deme raporlar hemen qnwnqnasSera bu işi yurutemez
Ciddi diyorum bak büyük başkan. Sera'yi yanlış tanıyor herkes.O kadar değildir ya
Ben Kadir gibi amatör müyüm raporlucam sjsjksöyle deme raporlar hemen qnwnqnas
Ne zaman tanırız ortalama olarakCiddi diyorum bak büyük başkan. Sera'yi yanlış tanıyor herkes.
Beni ben bile anlamıyorum ki siz anlıcaksınız Meryem sjsjksNe zaman tanırız ortalama olarak
haklılık payı verdim gibi sjfnwksksBen Kadir gibi amatör müyüm raporlucam sjsjks