H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Tabiki başkanım en önemli olan oDostça rekabet olsun inşallah keyifli oyunlar dilerim🫡
Tabiki başkanım en önemli olan oDostça rekabet olsun inşallah keyifli oyunlar dilerim🫡
Gazi ver herhalde sen ona bı sodalı ayran ismarla bak nasıl pamuk gibi oluyorGene bu adamın ayarları ile kim oynadı shsj
Redbull alıyım ayıp ettin abi @Coşkun KaraosmanoğluGazi ver herhalde sen ona bı sodalı ayran ismarla bak nasıl pamuk gibi oluyor
Yav kardeşim sen ne demek istion hı.
Beypazarı ❤ KadirYav kardeşim sen ne demek istion hı.
Soda ayran varken Redbull da nedir.
Milli değerlerimize ihanet , derhal sınır dışı edile.
#SodaAyranımdanKirliElleriniCek
Candır. Destekleyen de adamdır.Beypazarı ❤ Kadir
Soda dedimmi orda dur sodanın hası inişdibi bak köyümden gelir fena bişeyBeypazarı ❤ Kadir
Limon dondurma göndereyim abime veya bicibiciÇörčil olsada içsek şimdi bak canım çekti
Offf be içimi mi okuyosun KürşadımLimon dondurma göndereyim abime veya bicibici
Bu sıcağı başka bir şey kesmez abiOfff be içimi mi okuyosun Kürşadım
@Kadir Aydın açıklamayı sana bırakıyorum...Soda dedimmi orda dur sodanın hası inişdibi bak köyümden gelir fena bişey
Kesmez vallaha senin oralar daha fena yanıyordurBu sıcağı başka bir şey kesmez abi
Muhakkak güzeldir tabi abi ama senin olsun beypazarina dokunmaSoda dedimmi orda dur sodanın hası inişdibi bak köyümden gelir fena bişey
Göndereyim sana bı kasa doya doya içMuhakkak güzeldir tabi abi ama senin olsun beypazarina dokunma
Cansın abim, uygundur gönderGöndereyim sana bı kasa doya doya iç
Kankam sen beni çağırmadan nereye gidiyorsun ayıp sanaNeyse herkes burdaysa bu kadro komple pikniğe gidiyoruz
Küçük düşürme , aşağılama , sınır dışı edilme ithamı , sizi bı dinlendirelim kadirYav kardeşim sen ne demek istion hı.
Soda ayran varken Redbull da nedir.
Milli değerlerimize ihanet , derhal sınır dışı edile.
#SodaAyranımdanKirliElleriniCek
He abi yaÇörčil olsada içsek şimdi bak canım çekti