Ben sana yardım edecem ama biraz bekle seni kreşe kayıt yaptırcam tüm masrafların bendenSeni düşünen de kabahat birader. Bir üye bir uyedir. Yardım ediyoruz iste
Ben sana yardım edecem ama biraz bekle seni kreşe kayıt yaptırcam tüm masrafların bendenSeni düşünen de kabahat birader. Bir üye bir uyedir. Yardım ediyoruz iste
Yemin et, harbi mi? İyi varsın gırıgcanBen sana yardım edecem ama biraz bekle seni kreşe kayıt yaptırcam tüm masrafların benden
Evet senin özel bir oda yaptırcam hemde tek tek baştan başlamak şartı ile konuşma kısmından bir başla herşeyi başla daha iyi olur senin içinYemin et, harbi mi? İyi varsın gırıgcan
Şu konuşmayı öğren artık yav.Evet senin özel bir oda yaptırcam hemde tek tek baştan başlamak şartı ile konuşma kısmından bir başla herşeyi başla daha iyi olur senin için
Baş (4) evet saydımEvet senin özel bir oda yaptırcam hemde tek tek baştan başlamak şartı ile konuşma kısmından bir başla herşeyi başla daha iyi olur senin için
Kadir : İki tane sessiz harfi yanyana kullanarak random atmış raporlamalıyım jsjsjskks
Eğitiminin ilk aşamasını başarı ile tamamladınŞu konuşmayı öğren artık yav.
Anlaşılmadı tekrar et
Not faund 404. Error
Hımmm ok.Herşeyde adımı anma git başka kişilerlin yanında oyna sen kreş senin gibi İçi boş kafa yapısı ile uğraşmasın adamlara yazık
Ateş ve suDünya oyun gününde gırıga sor bakim ne oynuyormuş sjskslsllsla elsa bebek
Sen iyi bilirsin bunları ben bilmiyom senin gibi degişik oyunlar böyleDünya oyun gününde gırıga sor bakim ne oynuyormuş sjskslsllsla elsa bebek
Volorant sevdigin konuşuluyo o oyunu nasıl anlıyon merak ediyom saman dolu bir tabak ile merek ediyomDünya oyun gününde gırıga sor bakim ne oynuyormuş sjskslsllsla elsa bebek
Nerden bildigin ortaya çıktı bunları
gırıgın muhabbet