Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Oyunun ciddiyetini bozmayalım arkadaşlar yeni bir parti kurulur veya isim değiştirilir. Yoruma açık mı açık herkes yorum yapabilir ama belirli bir seviyede olur burası herkesin birbirine laf sokma veya dalga geçme yeri değildir. Yorumlara bakılınca bu isimler az çok hep standart aynı isimler hiçte değişmiyor orası ayrı bir komedi ama çok üstünde durmak istemiyorum. Herkese iyi oyunlar kolay gelsin...
Kalın font kullanmak yasak keşke burada eğlenen insanların adına bakmak yerine birazda kurallara baksaydınız :/

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyunun ciddiyetini bozmayalım arkadaşlar yeni bir parti kurulur veya isim değiştirilir. Yoruma açık mı açık herkes yorum yapabilir ama belirli bir seviyede olur burası herkesin birbirine laf sokma veya dalga geçme yeri değildir. Yorumlara bakılınca bu isimler az çok hep standart aynı isimler hiçte değişmiyor orası ayrı bir komedi ama çok üstünde durmak istemiyorum. Herkese iyi oyunlar kolay gelsin...
oyun kurallarını okumamış olabilir dostum wikiye bakmanı öneririm kalın font yasak

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Kara Fatma? 😀
Siz normal değilsiniz 😀
Hayırlı olsun, başarılar.

S

Sera

Ziyaretçi
Olabilir forumda ceza verilir olur biter..
Burada birbiri arasında eğlenme durumu yok eğlence anlayışınız böyle işe birşey diyemem
Kuralları takip edicek vaktiniz yok ama burada ki insanları takip edicek vaktiniz var tuaf

Bu şey değil mi dostum yine yangınlar yine ben

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Kuralları takip edicek vaktiniz yok ama burada ki insanları takip edicek vaktiniz var tuaf

Takip etmeye gerek yok her açılan başlığın altına bakmanız yeterli farklı bir isim göremiyorsunuz
Seviyenize dikkat edin lütfen size birşey söyleyen yok zaten siz niye üstünüze alındınız demek ki malum isimlerle aynı kafa yapısındasınız :))

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Gel kardeş abinin biri kızdı burada amacı dışında yorum yapmak yasaklandı

Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde
El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara
Kaldırdık tüm tutuşmaları
Yasak kelime oyunu yapmak
Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak

S

Sera

Ziyaretçi
Takip etmeye gerek yok her açılan başlığın altına bakmanız yeterli farklı bir isim göremiyorsunuz
Seviyenize dikkat edin lütfen size birşey söyleyen yok zaten siz niye üstünüze alındınız demek ki malum isimlerle aynı kafa yapısındasınız :))
Kafa yapım sizi hiç ilgilendirmez tıpki kimin neye nasıl yorum yapıcağı sizi İLGİLENDİREMİCEĞİ gibi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kral forum sohbet alanına yazabilirmiyiz peki

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Kafa yapım sizi hiç ilgilendirmez tıpki kimin neye nasıl yorum yapıcağı sizi İLGİLENDİREMİCEĞİ gibi
Farkındaysanız kimsenin nereye yorum yaptığı ile ilgilenmedim yorumun seviyesini belirttim seviyeli yorumlar her zaman seviyeli karşılanır siz her ne kadar anlamamış olsanız da gerçi ister anlayın ister anlamayın çokta umrumda değil size başarılar

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Farkındaysanız kimsenin nereye yorum yaptığı ile ilgilenmedim yorumun seviyesini belirttim seviyeli yorumlar her zaman seviyeli karşılanır siz her ne kadar anlamamış olsanız da gerçi ister anlayın ister anlamayın çokta umrumda değil size başarılar

Sen sağlık bakanı mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...