A
A T H E N A
Ziyaretçi
Barışçıl bir insanım hak hukuk adaletsanane biladerim avukatmısın
Barışçıl bir insanım hak hukuk adaletsanane biladerim avukatmısın
anlıyorum ben hiç öyle birisi değilim yanlış geldin gırığı çağır banaBarışçıl bir insanım hak hukuk adalet
Git kendin çağır ?anlıyorum ben hiç öyle birisi değilim yanlış geldin gırığı çağır bana
Beşir nerdeGit kendin çağır ?
Bul banada bı tane ya sosyal medyadan bulurlar beni çok korkuyorum tehtit falan ederlerO senin zevkin abi ne diyeyim ilgin neredense oradan bulursun
Ne bileyim benQ
Beşir nerde
Bul banada bı tane ya sosyal medyadan bulurlar beni çok korkuyorum tehtit falan ederler
BulNe bileyim ben
çağırdımmı gelecek öyle anlaştıkGit kendin çağır ?
Yorumlarımı hiç begenmiyorsun Avni prim kasmaya geldim buraya azıcık destek at
Gidin kendiniz bulun halla hallaçağırdımmı gelecek öyle anlaştık
Gözümden kaçmış kusura bakmaYorumlarımı hiç begenmiyorsun Avni prim kasmaya geldim buraya azıcık destek at
halla halla mı?Gidin kendiniz bulun halla halla
?halla halla mı?
halalaalalalaGidin kendiniz bulun halla halla
halla halla ne demek
Allah Allah yazcaktimhalla halla ne demek
Bak sana "ergen gibi hareket etme" deyince hemen özelden yazion abi niye öyle diyorsun diye. Avni yapma söyler karşim , soda iç çabuk kendine gelAllah Allah yazcaktim
gırıg pilav menüBak sana "ergen gini hareket etme" deyince hemen özelden yaziom abi niye öyle diyorsun diye. Avni yapma söyler karşim , soda iç çabuk kendine gel
Bana öyle bir şey demedin kiBak sana "ergen gini hareket etme" deyince hemen özelden yaziom abi niye öyle diyorsun diye. Avni yapma söyler karşim , soda iç çabuk kendine gel