Beni şikayet mi edeceksin yine cengiz beni tehtid ediyor diye ah be küçük kardeşim benim seni ne diye tehdit edeyim ben sen abine küfür etmeyi seversinBasladım ya cengiz napıcan tehdit mi edicen yine
Beni şikayet mi edeceksin yine cengiz beni tehtid ediyor diye ah be küçük kardeşim benim seni ne diye tehdit edeyim ben sen abine küfür etmeyi seversinBasladım ya cengiz napıcan tehdit mi edicen yine
Yancısı gelmişFoehdowjdowkskwkks
En son beni börüden kovdurtmaya çalışıyordun cengiz ODJWİDJWİJDWOKDWKKWYancısı gelmiş
Dedi ve kovuldu dkdjfhjssEn son beni börüden kovdurtmaya çalışıyordun cengiz ODJWİDJWİJDWOKDWKKW
Parti haraketlerimden bakabilirsin kovulmuşmuyum yoksa kendimmi ayrılmışım cengoDedi ve kovuldu dkdjfhjss
Dayanamadım kaçtım de sen ona dc attılar benide onaParti haraketlerimden bakabilirsin kovulmuşmuyum yoksa kendimmi ayrılmışım cengo
Kimseye durduk yere küfür etmem ettiysem hak edecek bir şey yapmıssındır. En son mahalleme gelecektin sen ne oldu o isBeni şikayet mi edeceksin yine cengiz beni tehtid ediyor diye ah be küçük kardeşim benim seni ne diye tehdit edeyim ben sen abine küfür etmeyi seversin
Benim bu oyunda giremeyeceğim hiç bir parti yok aklında bulunsunDayanamadım kaçtım de sen ona dc attılar benide ona
Hshsjjssjsn bilenler var özelden cevabini vereyim istersenKimseye durduk yere küfür etmem ettiysem hak edecek bir şey yapmıssındır. En son mahalleme gelecektin sen ne oldu o is
Sjdjsjjsjsjdjs sen kimsin be yönetici mi djdjjdjs yiyorsa olduğum yere gel bakimBenim bu oyunda giremeyeceğim hiç bir parti yok aklında bulunsun
Gelmem için bir sebep yok olduğum yerde mutluyum benSjdjsjjsjsjdjs sen kimsin be yönetici mi djdjjdjs yiyorsa olduğum yere gel bakim
Olduğun yerde kal o zmn burakGelmem için bir sebep yok olduğum yerde mutluyum ben
Yine santaj yapmaya kalkıcan galiba Bi kere sasırt beni cengizHshsjjssjsn bilenler var özelden cevabini vereyim istersen
Şantaj senin işin be kardeşim milleti kölen yapmayı seversin sonra banlatirsin dur şu i ve ı lara dikkat etmeyeyim de uyar beni tamm mı konuşturma beni Büşra burda herkes senin ne amaçla burda olduğunu biliyor gerçi bilmeyen duymayan olursa sen onlara anlat emiiiYine santaj yapmaya kalkıcan galiba Bi kere sasırt beni cengiz
Aylar önce ki konulardan bel altı vurmaya çalışıyor hala ama yemez cengiz O potansiyeli hala görüyorum sende farklı bir şey bulmaya çalışıp şantaj yapmaya kalkarsın yine yakında. Herkesin oyunu oynayış tarzı farklı tabi, karakter meselesi.Şantaj senin işin be kardeşim milleti kölen yapmayı seversin sonra banlatirsin dur şu i ve ı lara dikkat etmeyeyim de uyar beni tamm mı konuşturma beni Büşra burda herkes senin ne amaçla burda olduğunu biliyor gerçi bilmeyen duymayan olursa sen onlara anlat emiii
Aynen katılıyorum bu konuda sana karakter meselesi çok önemli insanda Bi duruş olsun ama sende nitekim o duruşu göremiyorum bunu sakın olarak partisel vs ittifak olarak algılama kendi sorunun ne olduğunu kendin bile bilmiyorsun insanların arkalarından vurmak insanları birbirine düşürmek yalancılık ne dersen var sende.Aylar önce ki konulardan bel altı vurmaya çalışıyor hala ama yemez cengiz O potansiyeli hala görüyorum sende farklı bir şey bulmaya çalışıp şantaj yapmaya kalkarsın yine yakında. Herkesin oyunu oynayış tarzı farklı tabi, karakter meselesi.
Şantaj senin işin be kardeşim milleti kölen yapmayı seversin sonra banlatirsin dur şu i ve ı lara dikkat etmeyeyim de uyar beni tamm mı konuşturma beni Büşra burda herkes senin ne amaçla burda olduğunu biliyor gerçi bilmeyen duymayan olursa sen onlara anlat emiii
Bir tane bana ait bir santaj göster Allahını seversen sjdjsjjss olmayan şeyler için ne kadar algı yapıyorsun sen ya kusura bakma senin yaptığın şeyleri başkalarına usteleme santajcilarin kralı olmuşsunAylar önce ki konulardan bel altı vurmaya çalışıyor hala ama yemez cengiz O potansiyeli hala görüyorum sende farklı bir şey bulmaya çalışıp şantaj yapmaya kalkarsın yine yakında. Herkesin oyunu oynayış tarzı farklı tabi, karakter meselesi.