Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (41 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Bu ikili varya küfür ederler sonra küfür ettirirler sonra silerler bu ikiliye dikkat edin 😂

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Yine santaj yapmaya kalkıcan galiba 😄 Bi kere sasırt beni cengiz
Şantaj senin işin be kardeşim milleti kölen yapmayı seversin sonra banlatirsin dur şu i ve ı lara dikkat etmeyeyim de uyar beni tamm mı 😂 konuşturma beni Büşra burda herkes senin ne amaçla burda olduğunu biliyor gerçi bilmeyen duymayan olursa sen onlara anlat emiii 😂

B

busr

Ziyaretçi
Şantaj senin işin be kardeşim milleti kölen yapmayı seversin sonra banlatirsin dur şu i ve ı lara dikkat etmeyeyim de uyar beni tamm mı 😂 konuşturma beni Büşra burda herkes senin ne amaçla burda olduğunu biliyor gerçi bilmeyen duymayan olursa sen onlara anlat emiii 😂
Aylar önce ki konulardan bel altı vurmaya çalışıyor hala ama yemez cengiz 😄 O potansiyeli hala görüyorum sende farklı bir şey bulmaya çalışıp şantaj yapmaya kalkarsın yine yakında. Herkesin oyunu oynayış tarzı farklı tabi, karakter meselesi.

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Aylar önce ki konulardan bel altı vurmaya çalışıyor hala ama yemez cengiz 😄 O potansiyeli hala görüyorum sende farklı bir şey bulmaya çalışıp şantaj yapmaya kalkarsın yine yakında. Herkesin oyunu oynayış tarzı farklı tabi, karakter meselesi.
Aynen katılıyorum bu konuda sana karakter meselesi çok önemli insanda Bi duruş olsun ama sende nitekim o duruşu göremiyorum bunu sakın olarak partisel vs ittifak olarak algılama kendi sorunun ne olduğunu kendin bile bilmiyorsun insanların arkalarından vurmak insanları birbirine düşürmek yalancılık ne dersen var sende. 😂

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Yazıp yazıp siliyorum cengiz, hadi şu şantaj işlerine girme, yapmaya çalıştığınızı yazdırma bana 🤣

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Bir tane bana ait bir santaj göster Allahını seversen sjdjsjjss olmayan şeyler için ne kadar algı yapıyorsun sen ya kusura bakma senin yaptığın şeyleri başkalarına usteleme santajcilarin kralı olmuşsun 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...