A
A K G
Ziyaretçi
sen dur ban yiyon sonraPiyanist bana bırak
sen dur ban yiyon sonraPiyanist bana bırak
Ablam cümlesini güzel yazdın. Aldın genel başkanlığı hadi yine iyisinablam benim bee ablammmmmmmmmmm sinsirellalık desen var
Bunlar akılları sıra yeni stratejiler üretiyor ama hepsi boş olan.kısır desen var semih desen var yalan manitacılık var...
ama şimdi ittifaktan herkes ortak kararla çıkmıştı hani araları bozulmamıştı birbirlerine ihanet etmemişlerdi hani bir birlerinin arkasından sallamamışlardı hani yalanmıydı...Bunlar akılları sıra yeni stratejiler üretiyor ama hepsi boş olan.
Dümenden İttifakı dağıt.
Dümenden parti ismi değiştir.
Dümenden oyuncu adı ile geri gel.
Sonuç: NEGATİF
Doru pardonsen dur ban yiyon sonra
Tabiki de dümenden herşey. Bunların Max strateji anlayışı böyle.ama şimdi ittifaktan herkes ortak kararla çıkmıştı hani araları bozulmamıştı birbirlerine ihanet etmemişlerdi hani bir birlerinin arkasından sallamamışlardı hani yalanmıydı...
sorsan üni mezunu altı parti açamazı bilmez mesela devir almayı falan ben öğrettim herşeyi biraz daha çalışması lazım onu 37 fırın ekmeği kaldıAblam cümlesini güzel yazdın. Aldın genel başkanlığı hadi yine iyisin
Bunlar akılları sıra yeni stratejiler üretiyor ama hepsi boş olan.
Dümenden İttifakı dağıt.
yHa NhaSıL yHAnİ.Taktiq bu taktiqqq
maşallah ya maşallah allah nazarlardan esirgesin bu ne üstün bir yetenekBunlar akılları sıra yeni stratejiler üretiyor ama hepsi boş olan.
Dümenden İttifakı dağıt.
Bana ergen dedikten sonra böyle yapman olmadı haberin olsunyHa NhaSıL yHAnİ.
yHa NhaSıL yHAnİ.
Sen ironi bilmiyorsun Avni. Bir dahaki konumuz bu akşam özele gel tammBana ergen dedikten sonra böyle yapman olmadı haberin olsun
Niye akşamSen ironi bilmiyorsun Avni. Bir dahaki konumuz bu akşam özele gel tamm
Şuan çok müsait değilim.Niye akşam
Niye akşam
Şuan çok müsait değilim.
İstesem atarımÖtede mesajlaşın beee plan yapıyorum, arkadaşını getirene 200 m verecem
Harbi mi? Parayı hesabımda görmem lazım ilkÖtede mesajlaşın beee plan yapıyorum, arkadaşını getirene 200 m verecem
Avniyi de alıp geliyorum 500 m verirmisinÖtede mesajlaşın beee plan yapıyorum, arkadaşını getirene 200 m verecem