Beyler burayı terk edin Fatma abla birazdan gelir süpürgeyle kovalar hepinizi kendinize dalaşacak başka post bulun
hmm öylemi olmuşParti benim partim isim değiştirdim partiyi aktif bir arkadaşıma devr ettim sjsjdjjsns
kısaca bilgeye yani...Parti benim partim isim değiştirdim partiyi aktif bir arkadaşıma devr ettim sjsjdjjsns
Nasıl bu kadar inandırıcı olabiliyorsunParti benim partim isim değiştirdim partiyi aktif bir arkadaşıma devr ettim sjsjdjjsns
Osman pardon coşkun naberBeyler burayı terk edin Fatma abla birazdan gelir süpürgeyle kovalar hepinizi kendinize dalaşacak başka post bulun
Bende öyle bırak bilgem diye bilsin onlar xmxözlsşaşsCok güzel bir şekilde izliyorum böyle
Avni hala yorumlarima beğeni atmiyorsun bak üzülüyorum prim kasmaya uğraşıyorumEyvallah kumar haram ben böyle iyiyim
hepsi ajan olsa ne olacak @Kadir ajanlığı ha ha haOnun kendisi ajan
DjejdhdjjerNasıl bu kadar inandırıcı olabiliyorsun
İyi be Cengoo Cengiz senden naber aksam maç kaç kaç bittiOsman pardon coşkun naber
“Annem biraz meyve birazda kozalak istedi”hepsi ajan olsa ne olacak @Kadir ajanlığı ha ha ha
Knk ben stoperim sjdjjssİyi be Cengoo Cengiz senden naber aksam maç kaç kaç bitti
Hayır annem biraz kozalak birazda meyve istedi“Annem biraz meyve birazda kozalak istedi”
Mevki sormadım skor sordum iddia yaptık @MAGARSUS Efe başkanla Cengizler 10 yer dedikKnk ben stoperim sjdjjss
UnutuyorumAvni hala yorumlarima beğeni atmiyorsun bak üzülüyorum prim kasmaya uğraşıyorum
Unutma bak 500 alır kaçarımUnutuyorum
Efe benim karşımda durabilir mi sjdjsjjsdbeMevki sormadım skor sordum iddia yaptık @MAGARSUS Efe başkanla Cengizler 10 yer dedik
Seni en son göndermiştik Kaan’la kapıya koymuştukEfe benim karşımda durabilir mi sjdjsjjsdbe
Stoperim diyor oda yani anca gol atarlar demek istedi herhalde zklslslalaMevki sormadım skor sordum iddia yaptık @MAGARSUS Efe başkanla Cengizler 10 yer dedik