Ama halı sahadada istersen 10ksına maç yaparız çıkart takımını ağlama sonraSeni en son göndermiştik Kaan’la kapıya koymuştuk
Ama halı sahadada istersen 10ksına maç yaparız çıkart takımını ağlama sonraSeni en son göndermiştik Kaan’la kapıya koymuştuk
Tamamdır yazdım aklıma unutmamUnutma bak 500 alır kaçarım
Kaan ve ben sjsjsjs ne alakaSeni en son göndermiştik Kaan’la kapıya koymuştuk
Dkldldldlddl oyunla ilgili yazdın sandım kanks pardon okumadım maçmış kslxlxldşd telefondayımKaan ve ben sjsjsjs ne alaka
Magi bide göz kırpıyor şuna bak laf attığını sanıyor herhalde yazıkizlediğinden beli oluyor
Beni sen mi gönderdin kapıya hiç güleceğim yoktu sjsjsjsjsDkldldldlddl oyunla ilgili yazdın sandım kanks pardon okumadım maçmış kslxlxldşd telefondayım
Yok seste Kaan sordu postala koy kapıya dedim skdldlşdlddkdldld yetkim yoktu sorabilirsinBeni sen mi gönderdin kapıya hiç güleceğim yoktu sjsjsjsjs
Cengiz onu bırak da gül gibi partiye niye kıydın sen yazık ettin yazikBeni sen mi gönderdin kapıya hiç güleceğim yoktu sjsjsjsjs
Sjsjjssj ondan sonra 3. Mağlubiyetine sebep oldum djdjjdnsn @Kadir Aydın öyle olmamış miydi ooYok seste Kaan sordu postala koy kapıya dedim skdldlşdlddkdldld yetkim yoktu sorabilirsin
He doğrudur sıkıntı yok Özmenden az en azındanSjsjjssj ondan sonra 3. Mağlubiyetine sebep oldum djdjjdnsn @Kadir Aydın öyle olmamış miydi oo
10 oy 20 oy işte o kadar olurSjsjjssj ondan sonra 3. Mağlubiyetine sebep oldum djdjjdnsn @Kadir Aydın öyle olmamış miydi oo
Özmen sjdjjsjssjHe doğrudur sıkıntı yok Özmenden az en azından
Kaybedilecek her seçime adamı aday göstermekten bıkmadınızÖzmen sjdjjsjssj
Keşke seni aday gösterseydik müzeye 4. Mağlubiyet ekledik sjdjshssKaybedilecek her seçime adamı aday göstermekten bıkmadınız
Ben kendi kendime aday olabiliyorum canım kimseye sormadan paşa paşada oylarınızı atıyorsunuz para var huzur var sen beni aday gösteremezsin ama ben istersem oyunu atarsınKeşke seni aday gösterseydik müzeye 4. Mağlubiyet ekledik sjdjshss
Ahahhahaha para vs işlerine girmeyelim istersenizBen kendi kendime aday olabiliyorum canım kimseye sormadan paşa paşada oylarınızı atıyorsunuz para var huzur var sen beni aday gösteremezsin ama ben istersem oyunu atarsın
Hiç Farketmez istediğiniz yere girelim en azından bireysel kaybediyorum senin bu toplu kaçıncı kaybediş sayamadım artık 2 taraftadada lose streak kaynıyor yakalayamıyorumAhahhahaha para vs işlerine girmeyelim isterseniz
Hiç Farketmez istediğiniz yere girelim en azından bireysel kaybediyorum senin bu toplu kaçıncı kaybediş sayamadım artık 2 taraftadada lose streak kaynıyor yakalayamıyorum
Seviyorum seni tatlım