Bende seni seviyorum adanada bi hali saha ayarlarla kadir mesut herkesi topla gelelim bir maç yapalım sjdjjsjsSeviyorum seni tatlım
Bende seni seviyorum adanada bi hali saha ayarlarla kadir mesut herkesi topla gelelim bir maç yapalım sjdjjsjsSeviyorum seni tatlım
Nasıl gelsin adam ırakta sjdlslldldkddlldBende seni seviyorum adanada bi hali saha ayarlarla kadir mesut herkesi topla gelelim bir maç yapalım sjdjjsjs
Maç sonu bir koli sodaya yav olabilirim. Ayarlariz birseyler izin falan sjsjsjjsNasıl gelsin adam ırakta sjdlslldldkddlld
DhejjdjdjsjjsjdNasıl gelsin adam ırakta sjdlslldldkddlld
Karşıdan olacaksanız tamam sonra Recep İvedik survivor kadro seçimine dönmesin bu işMaç sonu bir koli sodaya yav olabilirim. Ayarlariz birseyler izin falan sjsjsjjs
MetinIrakta napıyor terörist mi
Adam sana bisey dese harbi hakediyirsun ha
Adres at bana sana sodanın hasosunu göndereceğim la gardasMaç sonu bir koli sodaya yav olabilirim. Ayarlariz birseyler izin falan sjsjsjjs
Bişey diyebilir mi ?Adam sana bisey dese harbi hakediyirsun ha
Adam asker ya hani metin Türk askeriIrakta napıyor terörist mi
He bilmiyordum sorryAdam asker ya hani metin Türk askeri
Şu alttan alttan mesajları okuyan arkadaş hele bi çıksın buraya da görek korkma bişey yapmayacağız
Kurt geri git heyacan yok arama burda djjdjsjs@MAGARSUS her zaman olay olunca gel izle dersin bunda niye çağırmadın 10 sayfa geriden geliyorum
Gideyim o zamanKurt geri git heyacan yok arama burda djjdjsjs
Kanka erken kutladın parti kapanınca yazsaydın shjsjsjsHayırlı olsun
İsmi Fatma Türkiye'den katiliyo bu kadar kadir yani ne olmasını istiyorsunGerçek kimliği önemli .birine benzeticem ama