Coşkun abi gel beraber piknik yapalım boswer kim kimle yakında öğrenilirDeğil bence ama yakında tanışırız
Coşkun abi gel beraber piknik yapalım boswer kim kimle yakında öğrenilirDeğil bence ama yakında tanışırız
Göktürk kapanmaz kadir yinede sen bilirsinVar bir dümen Göktürk close loadinggg...
İnşallah kapanmaz sjsjsjsjKanka erken kutladın parti kapanınca yazsaydın shjsjsjs
Sen gel piknigin hasini yaparız.aaaa ama dur sen KaraFatmanin ekibe çoktan dahil olmuşsunCoşkun abi gel beraber piknik yapalım boswer kim kimle yakında öğrenilir
Abi elimi kolumu bağladılar ağzımı bantladilar o yüzden yaniSen gel piknigin hasini yaparız.aaaa ama dur sen KaraFatmanin ekibe çoktan dahil olmuşsun
ok kip byGöktürk kapanmaz kadir yinede sen bilirsin
Ne işler dönüyor bacanak hele tenhaya gel de anlat vallaha kimseye bişey demeyeceğimAbi elimi kolumu bağladılar ağzımı bantladilar o yüzden yani
Bu bana bı yerden tanıdık geldi de o arkadaşın mesai bitmedi mi daha @Kadir Aydın Kadirrrok kip by
Sen 8-5 calismiyormuydun kerem mesain bittiyse hadi dinlen kardeşim iyi istirahatlerok kip by
Abi valla ben bişey demedim evimde uzanmış çekirdek citliyomBu bana bı yerden tanıdık geldi de o arkadaşın mesai bitmedi mi daha @Kadir Aydın Kadirrr
Durumlar hiç iyi değil abiNe işler dönüyor bacanak hele tenhaya gel de anlat vallaha kimseye bişey demeyeceğim
Kadir maasini tam yatirsana adam bana yazıyo KiB by gibi şeyler anlamam etmemBu bana bı yerden tanıdık geldi de o arkadaşın mesai bitmedi mi daha @Kadir Aydın Kadirrr
Anlat anlat sen ben dinlerim seni sabaha kadarDurumlar hiç iyi değil abi
Bu bana bı yerden tanıdık geldi de o arkadaşın mesai bitmedi mi daha @Kadir Aydın Kadirrr
yıllık izindeyim murat bilge ablan nerdeyse söyle bize kısır hazırlasınSen 8-5 calismiyormuydun kerem mesain bittiyse hadi dinlen kardeşim iyi istirahatler
KaraFatma abla diyeceksiniz bundan sonrayıllık izindeyim murat bilge ablan nerdeyse söyle bize kısır hazırlasın
doğru kara fatma oydu dimiKaraFatma abla diyeceksiniz bundan sonra
@murat_trkmn öyle dedi ben bilmemdoğru kara fatma oydu dimi
murat da onun yancısı zaten beraber kısır günü yaparlar yanlarınada semihi alırlar@murat_trkmn öyle dedi ben bilmem
Semih tatilde gardaşımı lütfen etiketleyip rahatsiz etmeyinmurat da onun yancısı zaten beraber kısır günü yaparlar yanlarınada semihi alırlar