A
A K G
Ziyaretçi
Semih tatilde gardaşımı lütfen etiketleyip rahatsiz etmeyin
Semih tatilde gardaşımı lütfen etiketleyip rahatsiz etmeyin
Hazırlar kerem merak etme sen çok çalış sen bizi düşünme altın ok la sana başarılar diliyorum kardeşimyıllık izindeyim murat bilge ablan nerdeyse söyle bize kısır hazırlasın
Abi ben 3 ay tatildeydim gözümü Ali kerem le acmak iyi bişey değil ben bi abdest alacamSemih tatilde gardaşımı lütfen etiketleyip rahatsiz etmeyin
Teşekkürler abi sende olmasan ben naparimSemih tatilde gardaşımı lütfen etiketleyip rahatsiz etmeyin
Al al göbek deliğini unutmayın bakAbi ben 3 ay tatildeydim gözümü Ali kerem le acmak iyi bişey değil ben bi abdest alacam
Abi su içiyodum yapma böyle şakalarAl al göbek deliğini unutmayın bak
Gelir 1 aya inşallah toparlasın da kendiniBu arada bilge abla gelecek yakında bilginize
Kimi Ariyo güzlerin yiğidooo
Kara Fatma daima bizimle abiGelir 1 aya inşallah toparlasın da kendini
Tabi o gelince Karafatma gider mi acep
Hayırlısı abiGelir 1 aya inşallah toparlasın da kendini
Tabi o gelince Karafatma gider mi acep
Kimi Ariyo güzlerin yiğidooo
Alikeremciğime bakıyordum @alikeremKimi Ariyo güzlerin yiğidooo
Gelir birazdan buralardadirAlikeremciğime bakıyordum @alikerem
Ali kerem puan kasıyor abi altın oku güçlendirecek kadir abisi ileGelir birazdan buralardadir
Adamlar fena çalışıyor Göktürk falan filan hikaye oldu yaniAli kerem puan kasıyor abi altın oku güçlendirecek kadir abisi ile
Abi yapıyo işini hakkini vermek lazım hfjsjsbsAdamlar fena çalışıyor Göktürk falan filan hikaye oldu yani
Anlamadım la açık et bakam ne dediğiniAbi yapıyo işini hakkini vermek lazım hfjsjsbs
Sen anladın abi
Silivri soğuktur abi korkayrumAnlamadım la açık et bakam ne dediğini