S
SADETTİN AYDEMİRR
Ziyaretçi
@A.Ulaş ATEŞ sevdiğin konular arda
Piril daha temiz çıkartıyor bazı kirleriPırıl olmuş 100 lira 100 bunlar neyin kafasindalar abiiii
Güzel memleketin var gardaş gezmek nasip oldu bana daCanım memleketim
Senin memlekette güzel abi GiresunGüzel memleketin var gardaş gezmek nasip oldu bana da
Sende benim memleketi gezdin dolaştın tabi.Gidecek misin bu sene deSenin memlekette güzel abi Giresun
Fındık zamanı hariçSenin memlekette güzel abi Giresun
O fındık alımı yapıyor hemşo eksper Özer başkanFındık zamanı hariç
Rica ederim başkanımBilgi için teşekkürler
Fındık almaya geleceğim abiSende benim memleketi gezdin dolaştın tabi.Gidecek misin bu sene de
Gel gel denk geliriz inşallahFındık almaya geleceğim abi
Reklam yapmasak iyiydi abi şimdi telefonlar çalar lütfen ben garip bir vatandaşımO fındık alımı yapıyor hemşo eksper Özer başkan
Bişey olmaz gardaş demirden korksak tirene binmezdik bak sosyal medyadan tehtiler gelmeye başladı banaReklam yapmasak iyiydi abi şimdi telefonlar çalar lütfen ben garip bir vatandaşım
Abi telefonu aç silahı dayadım açtığında baaamReklam yapmasak iyiydi abi şimdi telefonlar çalar lütfen ben garip bir vatandaşım
Kardeşim Ankara’da fındık yok ara sen açarım karadenizli olanlar aramasınAbi telefonu aç silahı dayadım açtığında baaam
Aman dikkat et abiBişey olmaz gardaş demirden korksak tirene binmezdik bak sosyal medyadan tehtiler gelmeye başladı bana
Korkayruuum dostumAman dikkat et abi
Kardeşim Ankara’da fındık yok ara sen açarım karadenizli olanlar aramasın