Size laf söylemek düşmüyor alt parti olmuşsunuz iyicebudun olayı bu başkanı ortalıklarla yok bunlarıda salmışlar sağa sola takılıyorlar kafalarına göre 1 parti kendisini ne kadar rezil edebilir diyordum sonunda memol kıvamına geldiler
Size laf söylemek düşmüyor alt parti olmuşsunuz iyicebudun olayı bu başkanı ortalıklarla yok bunlarıda salmışlar sağa sola takılıyorlar kafalarına göre 1 parti kendisini ne kadar rezil edebilir diyordum sonunda memol kıvamına geldiler
Bı cevabını verirmisin şu terbiyesiz söylemininDostum neyin terbiyesinden bahsediyorsun sen onu de hele bana
Çocuk mu? Sizin oyununuza gelip bana yiyemicemallah allah çıkmazsam naparsın çocuk ?
alt parti ??¿¿???¿Size laf söylemek düşmüyor alt parti olmuşsunuz iyice
evet çocuk başka soru ?Çocuk mu? Sizin oyununuza gelip bana yiyemicem
asdasgdsglşksadlaskfkjlsdgkjskasdjkasklfsjfslkjfaskjlSize laf söylemek düşmüyor alt parti olmuşsunuz iyice
Sende tarih boyunca ikinci adam olarak kaldın birilerinin yanında yükselme çabası içerisindeydin. Hiçbiryere kendi çabanla gelemedin ( gerçi geldiğin biryerde yok 3 seçim kaybettin ) prim kasman bittiyse 2 aydır partimizin adını kullanarak yaptığın imalı laflarınıda üstten bakan zihniyetinide al Altın Ok partisinde 2. Adam olarak kalmaya devam et. Birgün bizim seviyelerimize çıkabilir parti idare etmeyi becerebilirsen o zaman muhatap bulursun. Yoksada böyle sağda solda debelenip durursun.asdasgdsglşksadlaskfkjlsdgkjskasdjkasklfsjfslkjfaskjl
çok komiksss tarihleri boyunca alt parti olarak kaldı sizinkiler iyi bilirsiniz bunları gökbudun akjsdasdsdsdg
Bunu senin yazıyor olman çok güldürdü beni Eren yazının yarısından sonra gülmekten okumayı bıraktım diğer yarısını özetlicek varmıSende tarih boyunca ikinci adam olarak kaldın birilerinin yanında yükselme çabası içerisindeydin. Hiçbiryere kendi çabanla gelemedin ( gerçi geldiğin biryerde yok 3 seçim kaybettin ) prim kasman bittiyse 2 aydır partimizin adını kullanarak yaptığın imalı laflarınıda üstten bakan zihniyetinide al Altın Ok partisinde 2. Adam olarak kalmaya devam et. Birgün bizim seviyelerimize çıkabilir parti idare etmeyi becerebilirsen o zaman muhatap bulursun. Yoksada böyle sağda solda debelenip durursun.
Doğru sen yazı okumayı değil discorddan küfür edip engellemeyi seversinBunu senin yazıyor olman çok güldürdü beni Eren yazının yarısından sonra gülmekten okumayı bıraktım diğer yarısını özetlicek varmı
Sen bu konunun muhatabı değilsin yersiz yurtsuz bir kişi olarak bir yerlere savrulmayı bırak artık kendin olBunu senin yazıyor olman çok güldürdü beni Eren yazının yarısından sonra gülmekten okumayı bıraktım diğer yarısını özetlicek varmı
Ne yapıyım kuşum bugun a yarın b diyenlerin bana yazıcakları mesajları umursamıyorum. Bak şimdi bana böyle sallıyorsun yarın öbür gün konuşmak için kapıma gelme o potansiyelde birisin çünkü :/Doğru sen yazı okumayı değil discorddan küfür edip engellemeyi seversin
Bu bana farklı birini daha anımsattıDoğru sen yazı okumayı değil discorddan küfür edip engellemeyi seversin
Sen daha dün partime gel diyip durmuyor muydun bari aradan 24 saat geçseydi Furkan bu nasıl bir dönme hızı dünyadan hızlısın tebrik ediyorum sjksksSen bu konunun muhatabı değilsin yersiz yurtsuz bir kişi olarak bir yerlere savrulmayı bırak artık kendin ol
Yazmıyorduk seni muhatap almıyoruz diye sevinme. yazmama sebebimiz seviyene inmek istemiyoruz falanda değil zaten seviyesizsin inilecek yer yok. Cevapta verdik mutlu olabilirsin artık.asdasgdsglşksadlaskfkjlsdgkjskasdjkasklfsjfslkjfaskjl
çok komiksss tarihleri boyunca alt parti olarak kaldı sizinkiler iyi bilirsiniz bunları gökbudun akjsdasdsdsdg
Djjdjdkdjdkdndjnd tamam hadi sen efenide kadirinide diğerlerinide al forumda gönderiler altında prim kas malum çok ihtiyacınız var.Ne yapıyım kuşum bugun a yarın b diyenlerin bana yazıcakları mesajları umursamıyorum. Bak şimdi bana böyle sallıyorsun yarın öbür gün konuşmak için kapıma gelme o potansiyelde birisin çünkü :/
Ben mi ahshhshshs senin partin mi vardı bir de müthiş doğum günü partisi olarak falan mıSen daha dün partime gel diyip durmuyor muydun bari aradan 24 saat geçseydi Furkan bu nasıl bir dönme hızı dünyadan hızlısın tebrik ediyorum sjksks
Adım LİYA tanıştığıma memnun oldumYaşlı olduğumu herkes bilir de ben benden küçüklere de abla derim tanımıyorum ki seni bı samimiyetimizde yok ismimle hitap etmek için coook fırın ekmek yemek gerek
Ben Allahtan Kadirden prim kasıyorum arkasından saydırıp saydırıp daha sonra abi nolur beni affet ayağına yatmıyorum Erencim. Ne bu arada abin affettimi seni sjjsksksksDjjdjdkdjdkdndjnd tamam hadi sen efenide kadirinide diğerlerinide al forumda gönderiler altında prim kas malum çok ihtiyacınız var.