İnsanlara veremez ama sana vericekterbiyeyi sen mi veriyorsun insanlara hayırdır ?
İnsanlara veremez ama sana vericekterbiyeyi sen mi veriyorsun insanlara hayırdır ?
sana noluyo ?İnsanlara veremez ama sana vericek
ben vermiyorum o ailesinin verebileceği bir şey ben sadece hem 3 kız babası olup hem bu kadar terbiyesiz olmayı nasıl başarıyor ona şaşırıyorumterbiyeyi sen mi veriyorsun insanlara hayırdır ?
Seni alakadar etmiyorsana noluyo ?
Liya hakkında yazdıkları oldu da benim yazdığım mı olmadıBu cümle olmadı sanki bi tık daha terbiye çerçevesi içerisinde konuş
Terbiye derken başkan bana mı dedin sen3 kız babası bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyor
Yanlışa yanlışla cevap vermen doğru mu oldu yani?Liya hakkında yazdıkları oldu da benim yazdığım mı olmadı
evet başkanım kusura bakmayın haklısınız dememem gerekirdiTerbiye derken başkan bana mı dedin sen
Dostum neyin terbiyesinden bahsediyorsun sen onu de hele banaben vermiyorum o ailesinin verebileceği bir şey ben sadece hem 3 kız babası olup hem bu kadar terbiyesiz olmayı nasıl başarıyor ona şaşırıyorum
sen avukatımısın seni ne kadar ilgilendirir ?Liya hakkında yazdıkları oldu da benim yazdığım mı olmadı
artık çok geçSakin ve bansız günler diliyorum.
Fındık var findikkkk sen onu düşün banı boşverSakin ve bansız günler diliyorum.
Sen ne karışıyon çık aradansen avukatımısın seni ne kadar ilgilendirir ?
allah allah çıkmazsam naparsın çocuk ?Sen ne karışıyon çık aradan
1k taşa göndermiştir bunlarıbudun olayı bu başkanı ortalıklarla yok bunlarıda salmışlar sağa sola takılıyorlar kafalarına göre 1 parti kendisini ne kadar rezil edebilir diyordum sonunda memol kıvamına geldiler