Günün sözleri (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E Y U P

Parti başkan yardımcısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
budun olayı bu başkanı ortalıklarla yok bunlarıda salmışlar sağa sola takılıyorlar kafalarına göre :D 1 parti kendisini ne kadar rezil edebilir diyordum sonunda memol kıvamına geldiler :D
Size laf söylemek düşmüyor alt parti olmuşsunuz iyice

E

E.A.

Ziyaretçi
asdasgdsglşksadlaskfkjlsdgkjskasdjkasklfsjfslkjfaskjl
çok komiksss :D tarihleri boyunca alt parti olarak kaldı sizinkiler iyi bilirsiniz bunları gökbudun akjsdasdsdsdg
Sende tarih boyunca ikinci adam olarak kaldın birilerinin yanında yükselme çabası içerisindeydin. Hiçbiryere kendi çabanla gelemedin ( gerçi geldiğin biryerde yok 3 seçim kaybettin ) prim kasman bittiyse 2 aydır partimizin adını kullanarak yaptığın imalı laflarınıda üstten bakan zihniyetinide al Altın Ok partisinde 2. Adam olarak kalmaya devam et. Birgün bizim seviyelerimize çıkabilir parti idare etmeyi becerebilirsen o zaman muhatap bulursun. Yoksada böyle sağda solda debelenip durursun.

S

Sera

Ziyaretçi
Sende tarih boyunca ikinci adam olarak kaldın birilerinin yanında yükselme çabası içerisindeydin. Hiçbiryere kendi çabanla gelemedin ( gerçi geldiğin biryerde yok 3 seçim kaybettin ) prim kasman bittiyse 2 aydır partimizin adını kullanarak yaptığın imalı laflarınıda üstten bakan zihniyetinide al Altın Ok partisinde 2. Adam olarak kalmaya devam et. Birgün bizim seviyelerimize çıkabilir parti idare etmeyi becerebilirsen o zaman muhatap bulursun. Yoksada böyle sağda solda debelenip durursun.
Bunu senin yazıyor olman çok güldürdü beni Eren yazının yarısından sonra gülmekten okumayı bıraktım diğer yarısını özetlicek varmı

S

Sera

Ziyaretçi
Doğru sen yazı okumayı değil discorddan küfür edip engellemeyi seversin 😀
Ne yapıyım kuşum bugun a yarın b diyenlerin bana yazıcakları mesajları umursamıyorum. Bak şimdi bana böyle sallıyorsun yarın öbür gün konuşmak için kapıma gelme o potansiyelde birisin çünkü :/

S

Sera

Ziyaretçi
Sen bu konunun muhatabı değilsin yersiz yurtsuz bir kişi olarak bir yerlere savrulmayı bırak artık kendin ol
Sen daha dün partime gel diyip durmuyor muydun bari aradan 24 saat geçseydi Furkan bu nasıl bir dönme hızı dünyadan hızlısın tebrik ediyorum sjksks

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
asdasgdsglşksadlaskfkjlsdgkjskasdjkasklfsjfslkjfaskjl
çok komiksss :D tarihleri boyunca alt parti olarak kaldı sizinkiler iyi bilirsiniz bunları gökbudun akjsdasdsdsdg
Yazmıyorduk seni muhatap almıyoruz diye sevinme. yazmama sebebimiz seviyene inmek istemiyoruz falanda değil zaten seviyesizsin inilecek yer yok. Cevapta verdik mutlu olabilirsin artık.

E

E.A.

Ziyaretçi
Ne yapıyım kuşum bugun a yarın b diyenlerin bana yazıcakları mesajları umursamıyorum. Bak şimdi bana böyle sallıyorsun yarın öbür gün konuşmak için kapıma gelme o potansiyelde birisin çünkü :/
Djjdjdkdjdkdndjnd tamam hadi sen efenide kadirinide diğerlerinide al forumda gönderiler altında prim kas malum çok ihtiyacınız var.

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
Sen daha dün partime gel diyip durmuyor muydun bari aradan 24 saat geçseydi Furkan bu nasıl bir dönme hızı dünyadan hızlısın tebrik ediyorum sjksks
Ben mi ahshhshshs senin partin mi vardı bir de müthiş doğum günü partisi olarak falan mı

S

Sera

Ziyaretçi
Djjdjdkdjdkdndjnd tamam hadi sen efenide kadirinide diğerlerinide al forumda gönderiler altında prim kas malum çok ihtiyacınız var.
Ben Allahtan Kadirden prim kasıyorum arkasından saydırıp saydırıp daha sonra abi nolur beni affet ayağına yatmıyorum Erencim. Ne bu arada abin affettimi seni sjjsksksks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...