Günün sözleri (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Bacım ne saçmalıyorsun davet normal değilmi partisizsin
Davet normal chatten gelip partiye gel diyor yok deyince sallamaya çalışıyor bu normal değil. Liya bak tekrar uyarıyorum seni gram tanımam ben yazmıyorsam adımı anma tatlım profilimde gökkuşağı bayrağı falanda yok sal beni

A

A K G

Ziyaretçi
Davet normal chatten gelip partiye gel diyor yok deyince sallamaya çalışıyor bu normal değil. Liya bak tekrar uyarıyorum seni gram tanımam ben yazmıyorsam adımı anma tatlım profilimde gökkuşağı bayrağı falanda yok sal beni
Qnsnqksnnqksskjxqmsnsmsm

S

Sera

Ziyaretçi
Yeni üye olduğundan davet atılmış bu kadar sevineceğini bilsek özeldende yazardık sjsjsjdjjs
Chatten de yazdı abine özür diliceğine keşke birazz partindeki kişilerin ne yaptığına baksan be Eren ama senide anlıyorum sorun yok sjsjks

L

Liyaa

Ziyaretçi
Bi işine bak ya tövbe tövbe öyle biri bile olsam en son bakıcağım kişi sensin

S

Sera

Ziyaretçi
Sera sen bu denklemde yoksun etkisiz elemansın seninle ilgili hiç birşey yok inşallah bir gün ciddiye alınırsın
Aynen kanka partine gel diye yalvar gelmeyince denklemde yoksun aynen sana bu kadar rezil olmak yeter yazdıgın mesajlarıda atıp daha da düşürmiyim bak seni senden fazla düşünüyorum hadi good bye

L

Liyaa

Ziyaretçi
Aynen kanka partine gel diye yalvar gelmeyince denklemde yoksun aynen sana bu kadar rezil olmak yeter yazdıgın mesajlarıda atıp daha da düşürmiyim bak seni senden fazla düşünüyorum hadi good bye
Bu arada gercekten haklısın Sera seni insan yerine koyup davet atmaları bile hata kınıyorum Furkan seni

L

Liyaa

Ziyaretçi
Önceki insanların gözündeki değeriniz düşüyor emin olun eğilip ben dahi almam bu oyunu tek ben oynamıyorum sizde tavsiye ederim çoğu şeye burnunuzu sokmak yerine oyununuzu oynamanızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...