Günün sözleri (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yazmıyorduk seni muhatap almıyoruz diye sevinme. yazmama sebebimiz seviyene inmek istemiyoruz falanda değil zaten seviyesizsin inilecek yer yok. Cevapta verdik mutlu olabilirsin artık.
heh şöyle aferin arada uğra buralara eskiler zaten biliyor korkak olduğunuzu yeniler bari birşey sansın sizi :D

L

Liyaa

Ziyaretçi
Şu engellemiş bu konuşmuyor kusura bakmayın ama kimsenin aşı sizden gelmiyor insan gibi yaklaşana insan gibi davranırım layıkı neyse o olur şimdi burayı saçma sapan egonuzu tatmin etmek için değil anlamlı sözleriniz için kullanın iyi günler diler ne haliniz varsa görün derim

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Djjdjdkdjdkdndjnd tamam hadi sen efenide kadirinide diğerlerinide al forumda gönderiler altında prim kas malum çok ihtiyacınız var.
oyuna seni dönderen kişiye böyle şeyler yazması ne tuhaf premses partisi başkan yardımcısı seni :D ne oldu seçimlerde eskisi gibi katakulle yapamıyormusun çennnn oy yerim seni emekli-multi-ob seni :D

L

Liyaa

Ziyaretçi
Ha bu arada Alikerem unutmki kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş benden söylemesi dikkat et sıkılmasınlar

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Aynen kanka partine gel diye yalvar gelmeyince denklemde yoksun aynen sana bu kadar rezil olmak yeter yazdıgın mesajlarıda atıp daha da düşürmiyim bak seni senden fazla düşünüyorum hadi good bye
asjdasjkfaskjfjka hangi parti için hawai partisi içinmi yalvarmıştı :D

E

E.A.

Ziyaretçi
oyuna seni dönderen kişiye böyle şeyler yazması ne tuhaf premses partisi başkan yardımcısı seni :D ne oldu seçimlerde eskisi gibi katakulle yapamıyormusun çennnn oy yerim seni emekli-multi-ob seni :D
Puahaha komik çocuk seni. Şimdi sırada hangi parti var. Bak başına geçip aday olup batıracağın partiyi iyi seç tamam mı hadi 987. Dönem oyun başkanım 🌹 sen laf atmaya devam et kafam eserde cevap vermek istersem veririm yoksa kendi kendine debelenip durursun hadi bakalım.

S

Sera

Ziyaretçi
@E.A. Birşey öğrendim şuan gülmekten yarılıyorum. İnstagradaki Baskan Online Mizah sayfasını benim sanıp bütün planlarını ifşalamışsın şimdi gelip burada bana sallıyorsun jajsjsjsjjs çok güldüm ya bi de benim sanmış ahhahshhshshsh Abine bi sorsaydın bu sayfa kimin diye o kadar özürler boşa gitmeseydi bari sjsjjskksks

S

Sera

Ziyaretçi
Ay gülmekten karnıma ağrılar girdi sjskkss bir de bu sebepten seçim kaybetmişler hahahhahshsh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...