Günün sözleri (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CNMERTTs

Ziyaretçi
@E.A. Birşey öğrendim şuan gülmekten yarılıyorum. İnstagradaki Baskan Online Mizah sayfasını benim sanıp bütün planlarını ifşalamışsın şimdi gelip burada bana sallıyorsun jajsjsjsjjs çok güldüm ya bi de benim sanmış ahhahshhshshsh Abine bi sorsaydın bu sayfa kimin diye o kadar özürler boşa gitmeseydi bari sjsjjskksks
İyi hatırlattın video atim de post olarak sallasana sana zahmet

A

A K G

Ziyaretçi
anlarsın ya kanzi baskalarına söz verip sonra ihanet edicez kanzi...

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Puahaha komik çocuk seni. Şimdi sırada hangi parti var. Bak başına geçip aday olup batıracağın partiyi iyi seç tamam mı hadi 987. Dönem oyun başkanım 🌹 sen laf atmaya devam et kafam eserde cevap vermek istersem veririm yoksa kendi kendine debelenip durursun hadi bakalım.
biz senin gibi hırsızlık yapmadık forumda ağladığın günleri özür dilerim bende multiye bulaştım diye seraya yalvardığın günleri :D hakkımızla emeğimizle aday olduk inşallah birgün sende destekten multi yüzünden banlanıp yalvar yakar geri dönüp utanmadan sıkılmadan emekli oyun başkanlığını istemezsin :D ayrıca hiçbir partinin başına geçmek veya aday olmak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı abine sor o anlatsın sana kızılelmayla gelin birlik olalım partiyi kapatıp burayı açalım yönetelim dediği cümleler hala duruyor biz kimseye gitmeyiz heleki parti için herkes bize gelir bunu artık öğrenin :) burda şova gerek yok herkes birbirini iyice tanır benimle ilgili maks söyleyeceğiniz bu olur ama ben sizlerin herşeyini yaptığınız bütün pislikleri biliyorum o yüzden daha fazla rezil olan hep siz olacaksınız 🌹 🌹

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
@E.A. Birşey öğrendim şuan gülmekten yarılıyorum. İnstagradaki Baskan Online Mizah sayfasını benim sanıp bütün planlarını ifşalamışsın şimdi gelip burada bana sallıyorsun jajsjsjsjjs çok güldüm ya bi de benim sanmış ahhahshhshshsh Abine bi sorsaydın bu sayfa kimin diye o kadar özürler boşa gitmeseydi bari sjsjjskksks
sdgdfhfgjfgjgfjgfkghkghgdsgfwerewrwetyerhdjfgkfgkfg çocuklar abisi çocuk

E

E.A.

Ziyaretçi
Hmm öyle mi olmuş sjjsjsjdjd iyi bakalım 😄

E

E.A.

Ziyaretçi
biz senin gibi hırsızlık yapmadık forumda ağladığın günleri özür dilerim bende multiye bulaştım diye seraya yalvardığın günleri :D hakkımızla emeğimizle aday olduk inşallah birgün sende destekten multi yüzünden banlanıp yalvar yakar geri dönüp utanmadan sıkılmadan emekli oyun başkanlığını istemezsin :D ayrıca hiçbir partinin başına geçmek veya aday olmak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı abine sor o anlatsın sana kızılelmayla gelin birlik olalım partiyi kapatıp burayı açalım yönetelim dediği cümleler hala duruyor biz kimseye gitmeyiz heleki parti için herkes bize gelir bunu artık öğrenin :) burda şova gerek yok herkes birbirini iyice tanır benimle ilgili maks söyleyeceğiniz bu olur ama ben sizlerin herşeyini yaptığınız bütün pislikleri biliyorum o yüzden daha fazla rezil olan hep siz olacaksınız 🌹 🌹
Rezil olmuyorum 😃 kendi kendine debeleniyorsun her zamanda öyle kalacaksın. Debelen dur dikkat et etrafına çamur sıçratma hadi bakalım 😌

S

Sera

Ziyaretçi
Ay karnım ağrıdı gülmekten sjjsksks sayfayı benim sanmak ne demek ahhajsjsjs

A

A K G

Ziyaretçi
Bunu söyledi mi cidden hahahahhahah abisinden özür dilemiş ama azıcıkta ders alsaydı Denli düşmezdi bu tuzaklara sjjsksks
satirbax isimli arkadaşımızın dediği bir cümle var : Bizle zaferdeyken bzi bırakıp umuta gitti umuttayken bozkurtla Börü ittifak olmaz falan diyordu şimdi de altın oka kazık attı jdjsjdjjd malesef sayfayı sen zannedip seçimdede kime atıcaklarını söylemişler sonuc zafer alınamayan yerde bitmiş...

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ay karnım ağrıdı gülmekten sjjsksks sayfayı benim sanmak ne demek ahhajsjsjs
bide şey yazmışlar sahteden altınokla anlaştık darbe yapacaklar hayır dicez sera acil oyuna dön ortalık karışacak akalksdaskldaskjldksal daha bunlar seste konuşurken ben söyledim fatihe inanma bunlara gaza gelme dedim bilerek yapacam yüzleri ortaya çıksın diye dedi :D @Fatih TUTUK nasıl ama tespitlerim

A

A K G

Ziyaretçi
kanzi olmadı darbeyle tehdit edelim ya korkarlar laf etmezler Sonuç : Milli Savunma Bakanı Kişisel Sebeblerden Hesabını Sildi...

A

A K G

Ziyaretçi
bide şey yazmışlar sahteden altınokla anlaştık darbe yapacaklar hayır dicez sera acil oyuna dön ortalık karışacak akalksdaskldaskjldksal daha bunlar seste konuşurken ben söyledim fatihe inanma bunlara gaza gelme dedim bilerek yapacam yüzleri ortaya çıksın diye dedi :D @Fatih TUTUK nasıl ama tespitlerim
hayda MDMQMANQMASM

S

Sera

Ziyaretçi
Asjjsjsks ay karnım ağrıdı gülmekten durun ajsjsjjskss böyle bir sayfayı açacak son kişi benim. Sayfayı benim sanıp bir de kendilerini ifşalamaları sjsjskskks. Ay biraz daha gülersem midem kalkıcak sjksksksks

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
hayda MDMQMANQMASM
ne oldum demicen ne olacam dicen alikeremcim heryerdeyiz sıkıntı yok :) şimdi koşup oyuna girip vergisini kassınlar belki ilk 5 e girerler bunlar zaten alpaslan gibi aynı tipte farklı insanlar sadece en ufak yenilgide saklanırlar 2 win alsınlar ortalıkta gül böcek çiçek dağıtırlar barış elçileri güya :D arkada dönen muhabbetleri bir görsen aklın şaşar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...