Günün sözleri (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
ne oldum demicen ne olacam dicen alikeremcim heryerdeyiz sıkıntı yok :) şimdi koşup oyuna girip vergisini kassınlar belki ilk 5 e girerler bunlar zaten alpaslan gibi aynı tipte farklı insanlar sadece en ufak yenilgide saklanırlar 2 win alsınlar ortalıkta gül böcek çiçek dağıtırlar barış elçileri güya :D arkada dönen muhabbetleri bir görsen aklın şaşar :)
Nereye gittiler ne güzel gülüyorduk sjjsjsks bak uyardım ama rezil etmek istemiyorum dedim kaşındılar illa yaptıklarını vuracaksın yüzlerine öyle anlıyorlar jsjsksk bana ilk söylediğiniz de sen sandılar diye bu kadar gülmemiştim sjsjjs

Xvalgr

Gümüşhane Şehir Valisi
Vatandaş
@E.A. Hatırladın mi beni İsmail Sarı ben eski efeler partisi yardımcısı ve sözcüsü

A

A K G

Ziyaretçi
ne oldum demicen ne olacam dicen alikeremcim heryerdeyiz sıkıntı yok :) şimdi koşup oyuna girip vergisini kassınlar belki ilk 5 e girerler bunlar zaten alpaslan gibi aynı tipte farklı insanlar sadece en ufak yenilgide saklanırlar 2 win alsınlar ortalıkta gül böcek çiçek dağıtırlar barış elçileri güya :D arkada dönen muhabbetleri bir görsen aklın şaşar :)
win alınca gül böcek olmazlarda zaferde bizim asıl zaferde bizim diye post atarlar canım xnamsnwnns

L

Liyaa

Ziyaretçi
Efe bazen değil her zaman ne konuştuğunu bilmiyorsun ben daha size göre Yaşım gerçekten çok küçük ve yaptığın yakıştırma 30 yaşında adamla biraz insan gibi düşünmeni tavsiye ediyorum yeni form baştan sona okudum haddini aşıyorsun yakultırmalarına ve konuşmana dikkat et

A

A K G

Ziyaretçi
Efe bazen değil her zaman ne konuştuğunu bilmiyorsun ben daha size göre Yaşım gerçekten çok küçük ve yaptığın yakıştırma 30 yaşında adamla biraz insan gibi düşünmeni tavsiye ediyorum yeni form baştan sona okudum haddini aşıyorsun yakultırmalarına ve konuşmana dikkat et
liya merakımdan soruyorum harbiden senin neden bu kadar zoruna gidiyor insanların burda tartışması

L

Liyaa

Ziyaretçi
liya merakımdan soruyorum harbiden senin neden bu kadar zoruna gidiyor insanların burda tartışması
Ay ciddi ciddi soruyorum safmısın yakıştırma yapıyor okumanız da mı yok. Bide insanların kavga etmesi birbirşni aşağalaması sinirlerimi bozuyor

A

A K G

Ziyaretçi
ee bize müsade kanzi anlarsın ya insanların arkasından salladık diğer taraf secim kazanmaya başladı hemen ittifak kurmamız lazım kanzi...

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yoktur.

L

Liyaa

Ziyaretçi
Diyor ya şair;
"Gece iyidir,uyutur yaraları"
Ya şair ,ya şiir yalancı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...