A
A T H E N A
Ziyaretçi
Tamam görev başarılı şimdi yolunaee bize müsade kanzi anlarsın ya insanların arkasından salladık diğer taraf secim kazanmaya başladı hemen ittifak kurmamız lazım kanzi...
Tamam görev başarılı şimdi yolunaee bize müsade kanzi anlarsın ya insanların arkasından salladık diğer taraf secim kazanmaya başladı hemen ittifak kurmamız lazım kanzi...
muhatabbım sen değilsin çocuk çekil aradanTamam görev başarılı şimdi yoluna
bide şey yazmışlar sahteden altınokla anlaştık darbe yapacaklar hayır dicez sera acil oyuna dön ortalık karışacak akalksdaskldaskjldksal daha bunlar seste konuşurken ben söyledim fatihe inanma bunlara gaza gelme dedim bilerek yapacam yüzleri ortaya çıksın diye dedi @Fatih TUTUK nasıl ama tespitlerim
Bu işler partiye bot basmaya benzemez daha fazla konuşmaya lüzum yokmuhatabbım sen değilsin çocuk çekil aradan
partiye bot ? bunu kanıtlarmısın ? @BaşkanOnline - SistemBu işler partiye bot basmaya benzemez daha fazla konuşmaya lüzum yok
O zaman yönetim kötü demek her türlü kendinizi kötuluyorsunuzpartiye bot ? bunu kanıtlarmısın ? @BaşkanOnline - Sistem
Parti yönetimi hee hemen şikayet etO zaman yönetim kötü demek her türlü kendinizi kötuluyorsunuz
Allah razı olsun başkanım benim yaş 40 ama hala oyun oynayacak yastayımMaşallah bu arada 3 kız babası rabbim size bağışlasın başkanım
şikayet nerde etmişim ? kelimelerini kanıtlayacaksın kanguru gibi zıplamayacaksın anladınmı dediğin cümlelerini sen ve partindeki abilerin kanıtlayacakParti yönetimi hee hemen şikayet et
ReportedBu işler partiye bot basmaya benzemez daha fazla konuşmaya lüzum yok
Dostum üzerini çizmişler sen dinlen gel bı kaç gün biz idare ederiz buralarişikayet nerde etmişim ? kelimelerini kanıtlayacaksın kanguru gibi zıplamayacaksın anladınmı dediğin cümlelerini sen ve partindeki abilerin kanıtlayacak
Mert bı şey desene bana çizik için uğraşmayım senide alikerem le dinlenmeye alalım bu sene fındık yövmiyesi kaç para olmuşÇizik şov