S
S E M İ H
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar tatilim bitti napıyorsunuz özledim hepinizi diyeceğim de herkes çizikli olmuş
bizimkileri çok özledimMerhaba biraz daha dinlen herkes gelince tekrar gelirsin Semih
Emin misinbizimkileri çok özledim
gonca 11 günlük banlıyım insan düşmanını bile özlüyor ah o kadirim şimdi çıkacaktı bana burada şantajcı diyecekti ben de ona kumarbaz diyecektim birbirimize girmeye başlayacaktık... En son birbirimize sade soda ikram edip pubgde vs atacaktık... Ama kadirim yok, çizikli...Emin misin
sen nasılsın ne var ne yok forumda çok yalnız hissediyorum kendimi sanki tek ben kalmışım gibiEmin misin
Çok yoruldu tatil yapsın bırak adamıgonca 11 günlük banlıyım insan düşmanını bile özlüyor ah o kadirim şimdi çıkacaktı bana burada şantajcı diyecekti ben de ona kumarbaz diyecektim birbirimize girmeye başlayacaktık... En son birbirimize sade soda ikram edip pubgde vs atacaktık... Ama kadirim yok, çizikli...
İyi çok şükür ya seni sormalısen nasılsın ne var ne yok forumda çok yalnız hissediyorum kendimi sanki tek ben kalmışım gibi
parti gruplarına ajan sokarak güzel işler başardı tatili hak etti bence deÇok yoruldu tatil yapsın bırak adamı
çocuk pışpışlıyorum valla ben de ne olsun öyleİyi çok şükür ya seni sormalı
Yalnızlık iyidir boşver
Oyunun doğasında var ajanda olmasa nasıl olacak bu işlerparti gruplarına ajan sokarak güzel işler başardı tatili hak etti bence de
Senin görev kutsal başarılar dilerimçocuk pışpışlıyorum valla ben de ne olsun öyle
valla çok istiyorsa ben kendim alırdım gruplara bu kadar yormasın kendiniOyunun doğasında var ajanda olmasa nasıl olacak bu işler
Ona birşey diyemem artık kdksksvalla çok istiyorsa ben kendim alırdım gruplara bu kadar yormasın kendini
bezimizi değiştirdikSenin görev kutsal başarılar dilerim
@Kadir Aydın nerdesin iki gözümOna birşey diyemem artık kdksks
Hahahahaha sabaha kadar gideri var o uykusuzluğun kdjdbezimizi değiştirdik
yemeğimizi yedik
bıcı bıcımızı yaptık
uyuduk
ağlayarak babayı delirttik
sen nasıl geçen dönem vergi kastım sanıyorsun başında alarm gibi kızın olunca uyuyamıyorsun ahajajsjajssjdhHahahahaha sabaha kadar gideri var o uykusuzluğun kdjd
Daha Bunlar iyi günlerinbezimizi değiştirdik
yemeğimizi yedik
bıcı bıcımızı yaptık
uyuduk
ağlayarak babayı delirttik