O zaman sen öğret bana bu ördek kovalamaca işini bunlar beni kandırıryok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyor
O zaman sen öğret bana bu ördek kovalamaca işini bunlar beni kandırıryok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyor
İyi o zaman başkanım paniğe gerek yok demekKorkma başkan adam raporlama yok artık
Yok yok rahat olİyi o zaman başkanım paniğe gerek yok demek
ben kurdum Coşkun abiyle birlikteBaşkanım Asil Türk İle İlgili Bir Soru Soracağım;
Asil Türk'ü Kim Kurdu ve Adı Hiç Değiştirildi Mi?
Sırf meraktan
Sonra ayrıldınız mı?ben kurdum Coşkun abiyle birlikte
Asil Türk'ü biz 5 6 arkadaş kurduk isim babası benim Başkan adı hiç değişmediBaşkanım Asil Türk İle İlgili Bir Soru Soracağım;
Asil Türk'ü Kim Kurdu ve Adı Hiç Değiştirildi Mi?
Sırf meraktan
Semihin hiccccc alakası yok hatta ona inat kurduk bu partiyiSonra ayrıldınız mı?
O zaman parti hâlâ aynı parti Asil Türk hâlâ aynı Asil TürkAsil Türk'ü biz 5 6 arkadaş kurduk isim babası benim Başkan adı hiç değişmedi
Ondan emeği vardır kesinSemihin hiccccc alakası yok hatta ona inat kurduk bu partiyi
Evet başkan Asil Türk aynı şekilde devam ediyorO zaman parti hâlâ aynı parti Asil Türk hâlâ aynı Asil Türk
Evet emeği oldu bu Parti'yi kurduk Göktürk den ayrılıncaOndan emeği vardır kesin
başarılarınızın devamını dilerimEvet emeği oldu bu Parti'yi kurduk Göktürk den ayrılınca
Eyvallah karşiiiimbaşarılarınızın devamını dilerim
Sizden de ben çok çektim ah Semih başkanım ahbaşarılarınızın devamını dilerim
abi dur yanlış yazmışımEyvallah karşiiiim
ben ne yaptım başkanımSizden de ben çok çektim ah Semih başkanım ah
Partiye Yasaklı Oyuncu Ne Demekben ne yaptım başkanım
biz partiye yasaklı oyuncuları genelde partiye ters düşen oyuncular için kullanırız ben yanlış hatırlamıyorsam siz Atatürkçü olmadığınız için partiden ayrılmak istemiştinizPartiye Yasaklı Oyuncu Ne Demek
Ünlem niye la gardaşabi dur yanlış yazmışım
başarılarınızın (!) devamını dilerim