O zaman sen öğret bana bu ördek kovalamaca işiniyok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyor
![]()

O zaman sen öğret bana bu ördek kovalamaca işiniyok ya en iyisi benim bunlar oynamayı bilmiyor
![]()
İyi o zaman başkanım paniğe gerek yok demekKorkma başkan adam raporlama yok artık![]()
Yok yok rahat olİyi o zaman başkanım paniğe gerek yok demek![]()
ben kurdum Coşkun abiyle birlikteBaşkanım Asil Türk İle İlgili Bir Soru Soracağım;
Asil Türk'ü Kim Kurdu ve Adı Hiç Değiştirildi Mi?
Sırf meraktan![]()
Sonra ayrıldınız mı?ben kurdum Coşkun abiyle birlikte![]()
Asil Türk'ü biz 5 6 arkadaş kurduk isim babası benim Başkan adı hiç değişmediBaşkanım Asil Türk İle İlgili Bir Soru Soracağım;
Asil Türk'ü Kim Kurdu ve Adı Hiç Değiştirildi Mi?
Sırf meraktan![]()
Semihin hiccccc alakası yok hatta ona inat kurduk bu partiyiSonra ayrıldınız mı?
O zaman parti hâlâ aynı parti Asil Türk hâlâ aynı Asil TürkAsil Türk'ü biz 5 6 arkadaş kurduk isim babası benim Başkan adı hiç değişmedi
Ondan emeği vardır kesinSemihin hiccccc alakası yok hatta ona inat kurduk bu partiyi![]()
Evet başkan Asil Türk aynı şekilde devam ediyorO zaman parti hâlâ aynı parti Asil Türk hâlâ aynı Asil Türk
Evet emeği oldu bu Parti'yi kurduk Göktürk den ayrılıncaOndan emeği vardır kesin![]()
başarılarınızın devamını dilerimEvet emeği oldu bu Parti'yi kurduk Göktürk den ayrılınca
Sizden de ben çok çektim ah Semih başkanım ahbaşarılarınızın devamını dilerim![]()
abi dur yanlış yazmışımEyvallah karşiiiim![]()
ben ne yaptım başkanımSizden de ben çok çektim ah Semih başkanım ah![]()
Partiye Yasaklı Oyuncu Ne Demekben ne yaptım başkanım![]()
biz partiye yasaklı oyuncuları genelde partiye ters düşen oyuncular için kullanırız ben yanlış hatırlamıyorsam siz Atatürkçü olmadığınız için partiden ayrılmak istemiştinizPartiye Yasaklı Oyuncu Ne Demek![]()
Ünlemabi dur yanlış yazmışım
başarılarınızın (!) devamını dilerim![]()