FORUM SOHBET ALANI (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Bu mesajın aslı daha önce partiye bilgi vermemekk sayın başkan, ve ben kendimi haaklı çıkarmıyorum konu açıldı üst üste geldi olay tam yumuşadı şimdi tekrar patlayacak
Yok o öyle sizin dediğiniz gibi olmadı siz karşıtıyım dedikten sonra bu mesajı yazdınız, kendinizi haklı çıkaracağınız bir konu zaten yok varsa da bizim düşüncemizde olan insanlarla ve partimizin ilkeleri doğrultusunda gerçekleşmeyecek bir durum , olay tam yumuşadıysa 25 gün sonra herkese açık bir yerde açmanın bir manası yok üstelik konuyu açmış olan da sizken

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Sizin yazdığınız mesajları aşağıya bırakıyorum yanlışsa düzeltirsiniz başkanım herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması adına;

Hamza B. DİNLENMEZ
- Nasıl söylesem bilmiyorum efendim...
- Ama partiden çıkarılmaya kadar gidecek bir konu söylemeye korkuyorum

Ayşegül A.
- Hayırdır başkanım
- Yok korkmayın da söyleyin

Hamza B. DİNLENMEZ
- Başkanım demenize gerek kalmayabilir efendim...

Ayşegül A.
- Konu nedir tam olarak?

Hamza B. DİNLENMEZ
- Ben bir Mustafa Kemal karşıtıyım efendim.
- Bunu sizden gizlediğim için özür dilerim.
- Gerçek siyasetim bunu etkiler mi bilmiyorum.
- Ama ne yaparsanız yapın ne hüküm verirseniz verin hakkımdır!

Mesajlar bu şekilde, manipületik konuşmalara gerek yok
Daha sonra oyun mesajlarından üye ile konuştuk. Şöyle böyle yasaklandınız falan dedi

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yok o öyle sizin dediğiniz gibi olmadı siz karşıtıyım dedikten sonra bu mesajı yazdınız, kendinizi haklı çıkaracağınız bir konu zaten yok varsa da bizim düşüncemizde olan insanlarla ve partimizin ilkeleri doğrultusunda gerçekleşmeyecek bir durum , olay tam yumuşadıysa 25 gün sonra herkese açık bir yerde açmanın bir manası yok üstelik konuyu açmış olan da sizken
Başkanım ben S E M İ H başkan ile konulurken olayı tatlı tatlı güzel güzel anlaşa anlaşa bitirecekken olay bir anda uzadı.

A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Başkanım ben S E M İ H başkan ile konulurken olayı tatlı tatlı güzel güzel anlaşa anlaşa bitirecekken olay bir anda uzadı.
çünkü dediklerinizi kabul etmiyosunuz onu orda demedim bunu şundan sonra dedim diyosunuz siz silmiş olabilirsiniz ama bütün mesajlar bende hâlâ mevcut okumak isterseniz atarım

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
çünkü dediklerinizi kabul etmiyosunuz onu orda demedim bunu şundan sonra dedim diyosunuz siz silmiş olabilirsiniz ama bütün mesajlar bende hâlâ mevcut okumak isterseniz atarım
Başkanım oyun içinş bilemm ama discord bende de duruyor ve bunların hepsini biliyorum. Zaten discord daki veda konuşmasından sonraki konuşmamız. Üye ile konuşmadan sonra oldu

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Birde Ayşegül Başkanım ikimizinde discorddan birbirimize hakaret ettiğimiz konuşmalar var. Eski davalar yüzünden kimsenin ban yemesini istemem. Mesajları silmediysenşz onları görürsünüz.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Forum sohbet alanında kavgaya gerek yok.
@A Y Ş E G Ü L 'ün yazdığı şeyleri bana siz ulaştırırsanız sorun çözülür gereken yapılır konu kilit

A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Birde Ayşegül Başkanım ikimizinde discorddan birbirimize hakaret ettiğimiz konuşmalar var. Eski davalar yüzünden kimsenin ban yemesini istemem. Mesajları silmediysenşz onları görürsünüz.
Kimseye hakaret etmedim etmişsem de hak etmiştir siz olayları bu konudan çok farklı konuya çektiniz haddiniz olmadan bende gereken cevabı verdim