FORUM SOHBET ALANI (46 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Atatürk'e karşıt değil her fikre saygılı olan parti arıyorum ne de olsa fikir ve düşünce özgürlüğü diye birşey var değil mi?
Evet doğru var , ve bir partiye katılım sağlamışsınız umarım şartlarınızı karşılıyordur. Uzatmaya gerek var mı ? İyi geceler dileyelim mi artık?

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu kurallar nedeen biz üyelere bildirilmesi maadem Atatürk İlkeleri ile yönetiliyor neden söylenmiyor?
Dostum sen hangi ülkede yaşıyorsun yani Atatürk ilke ve inkılapları ve demokrasi ile yönetilen bir ülkede yaşıyoruz ve burada bir siyasi oyun eğer bu kavramlara biat etmiyorsan bir muhalefet partisi kurarsın aynı düşüncelere sahip insanları da toplarsın oyunu oynarsın bunu kimsenin aciklamasina gerek yok ki

B

busr

Ziyaretçi
Günaydın tartışmada partimizinde adı geçmiş yanlış anlaşılma olmaması için bi açıklama yapayım. Bizim partimizde sağcısıda var solcusuda var birbirine tamamen zıt ideolojilere sahip olup birbiriyle dost olanlar var. Biz ne Atatürk karşıtıyız ne de Atatürk hakkında eleştiri yapanları partiden yolluyoruz. Herkesin fikrine saygılıyız önemli olan bunlar yüzünden birbirimize düşmememiz. Hamza başkanımda ideolojisine bakmaksızın özünde iyi bir insandır bunu parti içerisinde gösterdi, ideolojisi ne beni ne de partide başkasını ilgilendirmez, bizim partimizde kimsenin ideolojisi kimseyi ilgilendirmez. Gerçek siyaset değil oyun içi siyaset yapıyoruz. Zaten tartışma içerisindeki iki tarafta farkındadır bunun ama yine de sonradan gelip okuyan kimsenin yanlış anlamaması için açıklama yapıyorum. Hepimize oyun içi siyaset yetiyor bence üstüne gerçek siyasete gerek yok

S

Sera

Ziyaretçi
Valla ilk sayfadakileri okudum iş siyasi ye gelince bıraktım ama konuyu bağdaştıramadım
Mustafa Kemal Atatürk sadece Türkiyenin değil dünyanın en başarılı komutanlarından biri siyasi olarak tabi ki eleştirilebilir ama saygı duyulmak zorunda siyasi olarak eleştirme yeri burası değil sadece. Oyun platformun da kalkıp Atatürk'e eleştiri yapan biri varsa yarası var diye yorumlarım bu kadar basit yoksa herkes SAYGI çerçevesinde yorumlayabilir.

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Mustafa Kemal Atatürk sadece Türkiyenin değil dünyanın en başarılı komutanlarından biri siyasi olarak tabi ki eleştirilebilir ama saygı duyulmak zorunda siyasi olarak eleştirme yeri burası değil sadece. Oyun platformun da kalkıp Atatürk'e eleştiri yapan biri varsa yarası var diye yorumlarım bu kadar basit yoksa herkes SAYGI çerçevesinde yorumlayabilir.
Ben aksi bir şey söylemedim ki