FORUM SOHBET ALANI (37 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
B

busr

Ziyaretçi
Mustafa Kemal Atatürk sadece Türkiyenin değil dünyanın en başarılı komutanlarından biri siyasi olarak tabi ki eleştirilebilir ama saygı duyulmak zorunda siyasi olarak eleştirme yeri burası değil sadece. Oyun platformun da kalkıp Atatürk'e eleştiri yapan biri varsa yarası var diye yorumlarım bu kadar basit yoksa herkes SAYGI çerçevesinde yorumlayabilir.
Haklısın benimde söylediğimde aksi bir şey yok. Sevende sevmeyende bu ülkenin kurucusuna saygı duymak zorunda eleştirinin ötesine gitmek zaten suçtur (5816) gerçek siyasetin yeride burası değil zaten oyunda yasak gerçek siyaset. Yönetim cezası neyse verir

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e olan sevgimizi bir kenara bırakıp Ayşegül başkan Hamza arkadaşın partiden atılmasını istediğinde bana Discord üzerinden ATATÜRK’e hakaret ettiğini söylemişti lakin sadece görüşünü bildirmiş.
Saygı gösterdiği durumda farklı görüşlere sahip olması son derece normal olarak düşünüyorum.

B

busr

Ziyaretçi
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e olan sevgimizi bir kenara bırakıp Ayşegül başkan Hamza arkadaşın partiden atılmasını istediğinde bana Discord üzerinden ATATÜRK’e hakaret ettiğini söylemişti lakin sadece görüşünü bildirmiş.
Saygı gösterdiği durumda farklı görüşlere sahip olması son derece normal olarak düşünüyorum.
Enes başkan daha öncede bizim partimizden birilerine sizden bu tarz konular açıldı ve kanıt sunulmadı. Öyle bir şey varsa atın bana kanıtını

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Enes başkan daha öncede bizim partimizden birilerine bu tarz konular açıldı ve kanıt sunulmadı. Öyle bir şey varsa atın bana kanıtını.
Bende ondan bahsediyorum Büşra başkanım herhangi bir kanıt olmadan hakaret etti denilerek partiden ihraç edildi arkadaş.
Sadece görüşünü bildirdiğini dile getirdi burada keşke daha önce konuşsaydı.

B

busr

Ziyaretçi
Bende ondan bahsediyorum Büşra başkanım herhangi bir kanıt olmadan hakaret etti denilerek partiden ihraç edildi arkadaş.
Sadece görüşünü bildirdiğini dile getirdi burada keşke daha önce konuşsaydı.
Bizde kimsenin ağzıyla üye atılmıyor eğer öyle bir şey çıkarsa veya kendisi söylerse evet yaptım diye ozaman gerekeni seve seve yaparım. Kim olursa olsun isterse dostum olsun, Hamza başkanın özelinde söylemiyorum Atatürke hakaret eden birinin değil partimde oyunda yeri olmamalı.

Son düzenleme:
X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Bizde kimsenin ağzıyla üye atılmıyor eğer öyle bir şey çıkarsa veya kendisi söylerse evet yaptım diye ozaman gerekeni seve seve yaparım. Kim olursa olsun isterse dostum olsun Atatürke hakaret eden birinin değil partimde oyunda yeri olmamalı.
Birincisi ben artık Göktürk partisinin bir üyesi değilim
İkincisi Atatürk bir oyunda tartışma konusu olmayacak kadar değerli bir insan.

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Bir kişinin durduk yere parti yöneticilerine "Atatürk'e muhalifim" demesini mantıklı bulmuyorum.

B

busr

Ziyaretçi
Birincisi ben artık Göktürk partisinin bir üyesi değilim
İkincisi Atatürk bir oyunda tartışma konusu olmayacak kadar değerli bir insan.
Bencede başkanım, Atatürke hakaret olsa kendisi bizim partimizdeki farklı görüşlü insanlarada saygı duymazdı. Bence bu tartışmayı daha fazla uzatmaya gerek yok ben gerekli açıklamayı yaptım kurallara aykırı bir şey varsada yönetim gerekeni yapar

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bizde kimsenin ağzıyla üye atılmıyor eğer öyle bir şey çıkarsa veya kendisi söylerse evet yaptım diye ozaman gerekeni seve seve yaparım. Kim olursa olsun isterse dostum olsun, Hamza başkanın özelinde söylemiyorum Atatürke hakaret eden birinin değil partimde oyunda yeri olmamalı.
Sever sevmez o bizi ilgilendirmez eğer muhalefetse bu duruma gider partisini açar paşa paşa oynunu oynar eğer cidden bir hakeret küfür var ise bu konu parti içi disiplin kurulunda değerlendirilir ve en ağır yaptırım uygulanir ve bı iç işlerine kimsenin karışmaya hakkı yok lütfen kimse bilip bilmeden bu olaylara müdahil olmasın dostlar Büşra başkan gerekeni yapacak yürekte bir insan