S
S E M İ H
Ziyaretçi
bugün bir kaç duyum aldım altın ok belediyeleri kara para aklama işine girmiş
yazıklar olsun...
yazıklar olsun...
nerden geliyor bu paranın kaynağı hasan abiiiiiiiiii ordunun kasasını da sen boşalttın bak görüyorum aşağıdan
sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz bunun için Taksim meydanında oturma eylemi başlatıyorumAraştırılsın!!!!
Mercedesle ezmesin şimdi bunlar bizisonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz bunun için Taksim meydanında oturma eylemi başlatıyorum
EZERLER... bunlar onu da yaparlar... MASUM halkı da ezerler.............Mercedesle ezmesin şimdi bunlar bizi
Ayıp beeEZERLER... bunlar onu da yaparlar... MASUM halkı da ezerler.............
İstanbul valisi olarak yasaklıyorum eylemisonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz bunun için Taksim meydanında oturma eylemi başlatıyorum
hakshajshakshaoshalshaldmaşdjaldjakdjsİstanbul valisi olarak yasaklıyorum eylemi
Ajanların mı verdi bu duyumubugün bir kaç duyum aldım altın ok belediyeleri kara para aklama işine girmiş
yazıklar olsun...
yazıklar olsun altın ok sizi severdim ama hâlâ seviyorum biraz da beni görün şu kara para işinde özelden iban gönderdim...Her yerde de konuşmayın dedim.
Boy boy hikayeler atmayın dedim.
Klip çekip şarkı yapmayın dedim..
Dinlemediler
Sevgi eylem gerektiriryazıklar olsun altın ok sizi severdim ama hâlâ seviyorum biraz da beni görün şu kara para işinde özelden iban gönderdim...
AhajahskahoshaodahıdshıshajdhahdsAçıklamaya borç yazdım
500.000.000.000.000.000 $ diye duydum benBu araçlar ne kadar tutmuş Semih onuda biliyorsundur
Ülkemi satın almışlar napmışlar500.000.000.000.000.000 $ diye duydum ben