Belediye başkanı olarak söylüyorum valilikte o para yoktur.Ülkemi satın almışlar napmışlar
Belediye başkanı olarak söylüyorum valilikte o para yoktur.Ülkemi satın almışlar napmışlar
?Skandal : 2024 yılinda vergi rekortmeni Kaan Çelik Temmuz ayında vergi olarak ödeyeceği vergi tutarı günümüz koşullarında 135.953. 353 TL dır.
Valla mı bizim payı kim verecek @Fatih TUTUKbugün bir kaç duyum aldım altın ok belediyeleri kara para aklama işine girmiş
yazıklar olsun...
Belediyede başarmışlarBelediye başkanı olarak söylüyorum valilikte o para yoktur.
Kendinizle karıştırmayın bizibugün bir kaç duyum aldım altın ok belediyeleri kara para aklama işine girmiş
yazıklar olsun...
O daha @A T H E N A Avni ile benim 500 m vermediValla mı bizim payı kim verecek @Fatih TUTUK
Bandolon Alaçam benim paramı göndersin bakO daha @A T H E N A Avni ile benim 500 m vermedi
Adli işlemler başlatılsınAltın ok partisi tüm üyeleri olarak bizzat Isparta belediye başkanı olarak bu tür yasal olmayan işlerin içerisinde bulunmayız fakat sizden devir aldığımız belediyelerde mali incelemeler yaparken neden son dakika olarak yüksek tutarlarda harcalamalar yaptığınızı sormak isterim
Başlatıldı Genel baskanin hakkında o sömürmüsAdli işlemler başlatılsın
Yok yaw Semih abi yapmazBaşlatıldı Genel baskanin hakkında o sömürmüs
Yapmış yapmış elimizde evrakları mevcutYok yaw Semih abi yapmaz
Sen boşver abi evrağı arada olur onlarYapmış yapmış elimizde evrakları mevcut
Banada bir ipucu verin ben almadım araba falan hep dağıttımBelediyede başarmışlar