Bakacaz Medya | Seçimin Nabzı (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg-jpg.jpg

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

İlk kez oy kullanacaklar ya da partiler hakkında hiçbir fikri olmayan kullanıcılar için hazırladığımız programa hoşgeldiniz. Böylelikle kimse oy attığı partinin neler yaptığını bilmeden oy atmayacak..

İlk partimizzz BOZKURT HAREKAT :

Eskilerin popüler partisi olarak bilinen " Yeniden Doğuş " partisinin ilk düşmanı daha sonra kıvrak hareketler ile alt partisi kıvamına gelen bu parti Sado'nun önderliği ile itibarını tamamen kaybetmiş ve bir sağa bir sola savrulan bir hal almıştır. Parti hali hazırda nereye yanaşıcağını hala bilemezken ani bir kararla sular kesildi deyip ittifak değiştirecek potansiyele sahip bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir.

İkinci partiniz Türk Budun :

Bu partiye eğer üyeyseniz diğer bütün platformlarda yaptığınız planlar ifşa edilebilir. Stratejileriniz kulaktan kulağa gezebilir. Ayrıca bugün size düşmanlarken yarın abim diye gezebilicek potansiyele sahip olan bu partimizin akimetinin ne olacağı soru işareti..

Üçüncü Partimiz Altın Ok :

Forumun asi çoçukları diye de bilinen bu parti oyun yönetiminin raporlarla boğuşmasını sağlayan bir yapıya sahiptir. Ban yemek onlar için ceza değil ödül iken Magarsusun valorant oynayışına bir türlü engel olamamışlardır. Parti kaos'un siyasallaşmış hali diyebiliriz.

Dördüncü Partimiz Göktürk :

Partiyi çift olarak yönettiklerini duyunca çok hoşuma gitmişti umarız böyle yapılar çoğalır. Siyasi yapılarına gelirsek Altın Ok ne derse tersini söyleyen ya da kendileri ne derse Altın Ok tarafından tersi söylenen bir parti yapısında. Kaos'a karşı gelen farklı bir Kaos yapılanması. Parti Başkanlarının ban'ının bittiii gün tekrar banlanması ikonik olaylarından biridir 😅

Beşinci Partimiz Kızıl Elma :

Biliyorum biliyorum paramparça haldeler ama olsun sallamadan geçemezdim 😅 yoksa kadim dostum @KURT 77 ye haksızlık etmiş olurdum.

Altıncı Partimiz Little Parti :

Biliyorum böyle bir parti yok ama Little Mesutun kuracağı partinin adını bilmediğim için bu sıfatı taktım. Bu seçim analizi değil parti analizi tadında olacak. Mesutun Altın Oktan çıkması ile şah'a kalkmasını göz önüne alırsak bu partinin de Little kalacağını ön görebiliriz 🤣🤣

Seçimde kimseye başarılar dilememekle beraber hak etmeyenin kazanmasını dört gözle beklediğimizi duyurmak isteriz.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ama adamın asabını bozmadan yap son konseptin geldi aklıma durduk yere kuruldum şimdi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Asil Türk Yok (Diriliş İttifakı)
Yenilikçi Demokrasi Yok (Diriliş İttifakı)
Yeni Yükseliş Yok (Yeni kurulduğu hakkında bilgi yazılabilir)
Siyah Sancak Partisi Yok (Parti'nin şuanli ilerleyişi ve geçmişi önemli neden yok)
Daha var mı bilmiyorum ama aklıma bu kadar geldi 😄
Demekki bir bilgisi yok bu yazdığın partilerden

M

Muhammed Avcı

Ziyaretçi
Asil Türk Yok (Diriliş İttifakı)
Yenilikçi Demokrasi Yok (Diriliş İttifakı)
Yeni Yükseliş Yok (Yeni kurulduğu hakkında bilgi yazılabilir)
Siyah Sancak Partisi Yok (Parti'nin şuanli ilerleyişi ve geçmişi önemli neden yok)
Daha var mı bilmiyorum ama aklıma bu kadar geldi 😄
Demekki bir bilgisi yok bu yazdığın partilerden
Sera'nın devamlı dediği gibi, taraflı medya. 😶