Darılırım,kırılırım,gücenirim ona göre bilinsinde önlemimi alayım benAsla ihmal edermiyim seni
Darılırım,kırılırım,gücenirim ona göre bilinsinde önlemimi alayım benAsla ihmal edermiyim seni
darılmazsın kırılmazsın gücenmezsinnnn bendesin rahat olDarılırım,kırılırım,gücenirim ona göre bilinsinde önlemimi alayım ben
Neden güvenemiyorum sbsbdndndjddarılmazsın kırılmazsın gücenmezsinnnn bendesin rahat ol
üzdüNeden güvenemiyorum sbsbdndndjd
kardeşim nerdesin sen yavBeşir nerde.
Kovalamaca oyunu oynuyoruz kardom bu aralar çok yanınızda olamicam 🫶kardeşim nerdesin sen yav
sağ sağlim canım sen yokken rahatça beypazarı içemiyorumKovalamaca oyunu oynuyoruz kardom bu aralar çok yanınızda olamicam 🫶
Aga beee, tam bitti dediğim anda yenileri geldi rahattayim bendesağ sağlim canım sen yokken rahatça beypazarı içemiyorum
senin adına çok sevindim ama bende bitti sonuncuyu içiyorum şuan...Aga beee, tam bitti dediğim anda yenileri geldi rahattayim bende
Bir gün herkes beypazari muptelasi olucaksenin adına çok sevindim ama bende bitti sonuncuyu içiyorum şuan...
Yat uyu beeeee
Hoş geldin hoş gel.... demeden gideceksin diye çok korkuyorum..Beşir nerde.
Beypazarı 10 kasa demiştik ama pekiiiYat uyu beeeee
noldu yinee
KesinlikleBir gün herkes beypazari muptelasi olucak
Belli olmaz bana sjsjsjs @BaşkanOnline peşimde dolasiyor ban atmak içinHoş geldin hoş gel.... demeden gideceksin diye çok korkuyorum..
Anlaştık knkBeypazarı 10 kasa demiştik ama pekiii
Yapma şunuBelli olmaz bana sjsjsjs @BaşkanOnline peşimde dolasiyor ban atmak için