Hiiiçç naber napıyosunnoldu yinee
Hiiiçç naber napıyosunnoldu yinee
Yapma şunu
balkondayımss sen napıyosunsHiiiçç naber napıyosun
Belli olmaz bana sjsjsjs @BaşkanOnline peşimde dolasiyor ban atmak için
hocam sohbete katılabilir miyim ban yemeyeceksem ahshajdhajhdhs
xmqkwmqnwkwkdhocam sohbete katılabilir miyim ban yemeyeceksem ahshajdhajhdhs
Sen bilmiyorsun bu işleri , senin yüzüne oluyor zaten.hocam sohbete katılabilir miyim ban yemeyeceksem ahshajdhajhdhs
Rüyalarss gerçeks olsa diye söylene söylene dolaşıyorums evin içinde djdndnbalkondayımss sen napıyosuns
Bu cümleden sonra uyuman gerektiği kanaatindeyim artıkRüyalarss gerçeks
Şıracının şahidi ajsjxjxjdjdjSen bilmiyorsun bu işleri , senin yüzüne oluyor zaten.
Bende o kanaate vardım ama olmuyor kadir olmuyorBu cümleden sonra uyuman gerektiği kanaatindeyim artık
Az önceki "beğenmedim" durumunu "beğendim" olarak duzeltirmisin plsŞıracının şahidi ajsjxjxjdjdj
Elim kaydı alışkın değilim anla artık ajshdjdjdbxbxxjd neyse +1 yaptım oldumuAz önceki "beğenmedim" durumunu "beğendim" olarak duzeltirmisin pls
Teşekkürler, alış bunlara artık ben düzgün tertipli ve düzenli birisi olucam.Elim kaydı alışkın değilim anla artık ajshdjdjdbxbxxjd neyse +1 yaptım oldumu
balkondayıms halaRüyalarss gerçeks olsa diye söylene söylene dolaşıyorums evin içinde djdndn
Yetmedimi balkon sevdasıbalkondayıms hala
malesef alincim yetmedi...Yetmedimi balkon sevdası
Nerenin şiiri bu tanıdık geldi sankim ilkokul kaçtı ya kürsüye çıkıp elimize yazarlardı okurduk flnTeşekkürler, alış bunlara artık ben düzgün tertipli ve düzenli birisi olucam.
Arkadaşlarımla iyi gecinicem.
Her sabah odamı toplayacağım.
Yatağımı duzeltecegim.
Eşyalarımı dagitmayacagim.
Evi temiz kullanacağım.
Uslu bir birey olacağım.
Uyumak istiyorum uyuyamıyorum bendemalesef alincim yetmedi...
uyuma boşver napıcaksın uyuyupUyumak istiyorum uyuyamıyorum bende