Benim gözümde Yenilikçi Demokrasi ile budunu hiçbir manada kıyaslanamaz ne açıdan bakarsan bak başkanHangi açıdan söylediniz başkanım
Benim gözümde Yenilikçi Demokrasi ile budunu hiçbir manada kıyaslanamaz ne açıdan bakarsan bak başkanHangi açıdan söylediniz başkanım
Kardeşim, bırak bu prim ayaklarını. Git başkasıyla eğlen benle muhattap olma o zaman.Neyini denicem pardon ? İsmin çizildi çizileli bi haller. 2 eğleniyoruz burada diye insan yerine koyup ne oldu diye sormak bir şeyler denemek mi oldu ?
Vız gelir tırrssstt gider aga napayım oturup ağlayayım mıSemih dikkat et sonra benim gibi hakarete maruz kalabilirsin.
Çok komiksin gerçekten.Semih dikkat et sonra benim gibi hakarete maruz kalabilirsin.
Yine partim üzerinden çocukça prim yapma peşindesiniz
Benim gözümde Yenilikçi Demokrasi ile budunu hiçbir manada kıyaslanamaz ne açıdan bakarsan bak başkan
HaklısınVız gelir tırrssstt gider aga napayım oturup ağlayayım mı
Prim pardonda primlik ne yapmışım? Ne oldu partine gelmedim diye bi haller komik olmayın beKardeşim, bırak bu prim ayaklarını. Git başkasıyla eğlen benle muhattap olma o zaman.
fatihhhhh naber dost çiziksiz gördüm seniAynı fikirdeyim Coşkun abii
Bak max. Budun zekası yukarıda
Bende diyordum bu fırlama nerde diyedeAynı fikirdeyim Coşkun abii
Neye göre komik buldun?Çok komiksin gerçekten.
Yaw benim partimin sence sana ihtiyacı var mı Alin kendini şekilden şekile sokmaPrim pardonda primlik ne yapmışım? Ne oldu partine gelmedim diye bi haller komik olmayın be
Prim değil o priiiill köpük köpük olmak içinPrim pardonda primlik ne yapmışım? Ne oldu partine gelmedim diye bi haller komik olmayın be
fatihhhhh naber dost çiziksiz gördüm seni
Parti üzerinden prim yapma mı hahahaha adam okuduğunu da anlamıyor napsak kazanacağımız primin vergisini mi versek size kral demek prim yaptım şu yorumla partin üzerindenYine partim üzerinden çocukça prim yapma peşindesiniz
Bakın bu da coşkun abi tanınmak için forumda şekilden şekile girer ve önceden her konunun altındasın semih derdi şimdi roller değişmişPrim değil o priiiill köpük köpük olmak için
Fatih hadi git sen kumda oynaAynı fikirdeyim Coşkun abii
Gel sarılalım
Kim prim peşinde? Ben ne yaptımda düşman kesildin bi anda o zaman ?Yaw benim partimin sence sana ihtiyacı var mı Alin kendini şekilden şekile sokma
Prim değil o priiiill köpük köpük olmak için