Eski çoşkun abi yokBakın bu da coşkun abi tanınmak için forumda şekilden şekile girer ve önceden her konunun altındasın semih derdi şimdi roller değişmiş
Eski çoşkun abi yokBakın bu da coşkun abi tanınmak için forumda şekilden şekile girer ve önceden her konunun altındasın semih derdi şimdi roller değişmiş
Hareketlerin değişik alin bana ters geliyorKim prim peşinde? Ben ne yaptımda düşman kesildin bi anda o zaman ?
Fatih hadi git sen kumda oyna
Böyle söz dinle git kumda oynaEvet daha da aşağıya çekmeyi başardı , hadi bugün yeteri kadar rezil ettiniz kendinizi, şimdi ceza verecekler size bb
sus sen parti de kurmamışsın mesutla altın oka gitmişsin hani bizim yeni partimizEvet daha da aşağıya çekmeyi başardı , hadi bugün yeteri kadar rezil ettiniz kendinizi, şimdi ceza verecekler size bb
Neyim ters mesela? Sen çok düzsün yaHareketlerin değişik alin bana ters geliyor
Konuştu konuşmak için konuşan şahısKendini nimetten sayanlarda bugün
Eyüp kaybolBöyle söz dinle git kumda oyna
evet en düzgün benim bunu sen kendin demiştin oyunu bırakmadan önce oy atarkenNetim ters mesela? Sen çok düzsün ya
Bende diyordum kim eksik diyeEyüp kaybol
Böyle söz dinle git kumda oyna
İnsanlar yanılabiliyormuş daha düne kadar da öyleydi nedense 1 günde değiştin neyse güle güleeevet en düzgün benim bunu sen kendin demiştin oyunu bırakmadan önce oy atarken
Sizin seviyenize düşüpde ban yiyemem bbBudun = ilkokul 3. sınıf yaz tatili çocukları
baayyssİnsanlar yanılabiliyormuş daha düne kadar da öyleydi nedense 1 günde değiştin neyse güle gülee
Semih kaybolevet en düzgün benim bunu sen kendin demiştin oyunu bırakmadan önce oy atarken
Sizin seviyenize düşüpde ban yiyemem bb
çok konuşmaSemih kaybol
Tamamçok konuşma