Türk Budunun Seçimlerden Çekilmesi Hk; (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
Türk Budunun bütün moneyleri basıp seçimden çekilmesinin arkasında yatan detaylar ortaya çıktı ;

Screenshot_20240715_172729_com.touchtype.swiftkey_edit_194293289949058.jpg

Seçim şöyle geçecek ;

Screenshot_20240715_173039_com.touchtype.swiftkey_edit_194483008708049.jpg

Göktanrıyı zeus gibi çizmiş ama idare edin artıkkk.. Hak etmeyen taraf kazansın 😅😅

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ee göktürke oy verecekler inş beni vekil yapacaklar krallar

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Adam gibi adamlar beee demokrasi aşığı her biri her gece demokrasi ayini düzenliyorlar rüyalarında 1 oy farkla seçim kazanıyorlar demokrasi zaferi darbeye hayırrrrrrr

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Sahi hadi biz seçimden çekildik ittifak doğrultusunda amacımız tek parti meclisi almak.Turk Budun ittifaktan ayrıldıkları halde neden seçimden çekildi ve çok bilmiş Semihcan yine banlanma pahasına laf eder oldu uzanamadığı ciğere mundar demeye kalkıstı 🤔🤔cevap veremez şimdi de gece gelir elbet

S

Sera

Ziyaretçi
Sahi hadi biz seçimden çekildik ittifak doğrultusunda amacımız tek parti meclisi almak.Turk Budun ittifaktan ayrıldıkları halde neden seçimden çekildi ve çok bilmiş Semihcan yine banlanma pahasına laf eder oldu uzanamadığı ciğere mundar demeye kalkıstı 🤔🤔cevap veremez şimdi de gece gelir elbet
Gene birilerine arka planda ihanet etme planları yapıyorlardır. Öğrenmek istersen sosyal medyadan kolayca ulaşıp öğrenebilirsin asjsjsjjss

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Gene birilerine arka planda ihanet etme planları yapıyorlardır. Öğrenmek istersen sosyal medyadan kolayca ulaşıp öğrenebilirsin asjsjsjjss
Kendi kendilerine ne yapıyorlarsa yapsınlar hiç umrumda değil ama beni karıştırmadan prim kassınlar

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Olmaz öyle ideolojilerine ters sende karışacaksın sjjsjsjs
Hele bı gelsinler bakalım da elbet bişey derler bunların işi gücü entrika başka birşey bilmiyorlar ki yüreği yetip de bjz ayrılmadık ittifak aynen devam diyebilecekler mi onun merakı içindeyim

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Kendinizle karıştırmayın Türk Budunu Asil Türkler ve darbe sevicileri entrika denilince Asil Türk akla gelir
Ne kadar tanıyorsun ki sen Asil Türk partisini.Darbe seviciler derken ittifak gurubunuzda darbe hayalleri kurarken sizi bu düşünceden geri çeviren ne oldu başkan mesela sen benim hangi entirikami duydum gördün varsa bildiğin yüreğin yetiyorsa paylaş burada beni rencide et Allah aşkına azıcık yüreğin varsa paylaş. Biz adam gibi seçimden çekildik neden mi cünki meclisi sizin gibi beceriksizlerin eline bırakmamak için .Siz burada seçim bildirisi yayınlayıp sonra bizim seçimden cekildihimizi görüpte bitirdiğiniz ittifaka mi atıyorsunuz şimdi oyları 😏😏Bana diyene bak gururuna yedirip sen oyunu şimdi koş Göktürk e at başkan nasıl harcadılar sizi az düşün 😉