A
A K G
Ziyaretçi
neyse kurgu yapmayanlarlada iki muhabbetde biz edelim @Kadir Aydın @Fatih TUTUK @MAGARSUS @Murat Ünlü nerdesiniz beyfendiler
Geldim geldimneyse adam olanlarla iki muhabbetde biz edelim @Kadir Aydın @Fatih TUTUK @MAGARSUS @Murat Ünlü nerdesiniz beyfendiler
@Murat Ünlü @Kadir Aydın sizede teşekkürler, bildirimlerle başını ağrıttık kusura bakma Kadir.
nerdesin be adammmGeldim geldim
Kank soda içiyordum ya büyük bir zevklenerdesin be adammm
bende yeni içtim aklıma sen geldin bi girdim foruma boş muhabbet dönmüş dolusunu biz yapalımKank soda içiyordum ya büyük bir zevkle
Kral çocuklar eğleniyoruz biraz ya sjsjsbende yeni içtim aklıma sen geldin bi girdim foruma boş muhabbet dönmüş dolusunu biz yapalım
xmskdksk fatilahçı darbe örgütü olarak burdayız...Kral çocuklar eğleniyoruz biraz ya sjsjs
işim var be az durneyse kurgu yapmayanlarlada iki muhabbetde biz edelim @Kadir Aydın @Fatih TUTUK @MAGARSUS @Murat Ünlü nerdesiniz beyfendiler
ne işi be kardeşim görüyorum valodasın yineişim var be az dur
asdlaslkfsdlkfgsdklg dc kalabalık biladerim napalımne işi be kardeşim görüyorum valodasın yine
fmakdnnqskdn Ekli dosyayı görüntüle 16653
Ne zaman sizi doğru anlayacağız acaba...Hitaben yazdığımı anlamanızı beklerdim. Görüyorum ki yine yanlış anlaşılmışız.
seri üzgün...üzgünüm herkes giremez
neyse kurgu yapmayanlarlada iki muhabbetde biz edelim @Kadir Aydın @Fatih TUTUK @MAGARSUS @Murat Ünlü nerdesiniz beyfendiler
Bekliyoruz...Az bir isim kaldı gelicem
Geleceğiz geleceğiz..Bekliyoruz...