S
Sipan Balık
Ziyaretçi
Devlet hastanesi ise gelelim özel hastane ise kritikdevlet hastanesinde yoğun bakıma kaldırdılar ben semihin kuzeniyim
Devlet hastanesi ise gelelim özel hastane ise kritikdevlet hastanesinde yoğun bakıma kaldırdılar ben semihin kuzeniyim
bakacaz artıkDoğruyu söyleyin hepiniz geliyorsunuz kazandınız da bizemi söylemiyorsunuz Semih başkanım
Katılıyorum ayıp EtilerTerbiyesizlerrrrr
Allah'tan başka kimseye biat etmemmmm.Allah'tan başka korkumuz yok elhamdülillah
özele para yetmedi hepsine tank aldıydımDevlet hastanesi ise gelelim özel hastane ise kritik
Seni dövdüler mi?Katılıyorum ayıp Etiler
Nalbantoğlunda misin kankdevlet hastanesinde yoğun bakıma kaldırdılar ben semihin kuzeniyim
harbiden ya söyleyin ajanları söz çıkarmıcam partidenŞurda güzelce sohbet ederken ajanlarıda söyleyin bari
GazimağusaNalbantoğlunda misin kank
Budunda ki ajanimiz furkanbŞurda güzelce sohbet ederken ajanlarıda söyleyin bari
Bende bizdekini Milletvekili olarak yazacam söyleyinharbiden ya söyleyin ajanları söz çıkarmıcam partiden
Tankın mermisi bende kaldı ne yapayım onuözele para yetmedi hepsine tank aldıydım
Çıkarlar yarına zaten partilerdenŞurda güzelce sohbet ederken ajanlarıda söyleyin bari
yaw biliyordum @E.A. söyledim sanaBudunda ki ajanimiz furkanb
Kör kurşunSeni dövdüler mi?
Önce sizharbiden ya söyleyin ajanları söz çıkarmıcam partiden
Gokturkteki ajanimiz, avniBende bizdekini Milletvekili olarak yazacam söyleyin
illa lazım olur kalsınTankın mermisi bende kaldı ne yapayım onu
Buna cevap verirdim ama dua et forumdayız sjsjdjjdsTankın mermisi bende kaldı ne yapayım onu