ban her şey değildir ama 300 ban alarak giriyor Altın Ok seçime, 301 ban bekliyorum hadi bakalım 301 ban koyun . Bak söylemiyecektim söylüyorumyasinin güzel bi sözü var dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır diye![]()
ban her şey değildir ama 300 ban alarak giriyor Altın Ok seçime, 301 ban bekliyorum hadi bakalım 301 ban koyun . Bak söylemiyecektim söylüyorumyasinin güzel bi sözü var dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır diye![]()
Pattisci kadirİstersen seni patates kızartması da yaparım![]()
Anlamayana da saygı duyuyorumSen yazdıklarını anliyormusun Beşircan
dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır@Adembey1 Altın Ok'a davetlimsin gel bir ara kulaktan dolma laflar ile konuşmamayıda öğretiriz hem 🫡
dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır?
Ayıpdansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır?
Yok sen anliyormusun önemli olan oAnlamayana da saygı duyuyorum
🫢🫢Yav dur hele
![]()
sana mı sorsak onu kaybedince ne kaldı elindeyasinin güzel bi sözü var dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır diye![]()
sana sormalı deneyimli gibisinyasinin güzel bi sözü var dansözün elinden mesleğini alırsan geriye ne kalır diye![]()
ayıpın yeri belli herkesle paylaşırsanız sonucları bu
sen kaldın çocuksana mı sorsak onu kaybedince ne kaldı elinde
Çok fazla gülüyorsunYok sen anliyormusun önemli olan o![]()
muhatabbım sen değilsin çocuk çekil aradansana sormalı deneyimli gibisin
kedi misin lan munder ettin benisen kaldın çocuk
senin denginde ben değilim fırlama git çocuk parkına haydemuhatabbım sen değilsin çocuk çekil aradan
parti içi sohbetine dön orası daha uygundur simdisenin denginde ben değilim fırlama git çocuk parkına hayde
sen benim dengim olamazsın zaten çocuksenin denginde ben değilim fırlama git çocuk parkına hayde
he ya iyi oluyo arada uğrayınNeyse ya hadi Allah'a emanet, en azından seçim kaybedip sus pus olmadık foruma heyecan kattık gece gece🫡